Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pocket Bravery, Breakers serisinden Sho Kamui'yi Oyuna Dahil Ediyor

 
 
Geliştirici Statera Studio, Breakers serisinden Sho Kamui'nin Pocket Bravery'de oynanabilir bir karakter olacağını duyurdu. Dövüş oyununun ilk karakter kadrosu Sho dahil 12 karakterden oluşacak. 10 tane orijinal karakter yer alacak.
 
Pocket Bravery, karizmatik karakterler, canlı renkler ve 90'ların klasiklerine dayanan bir dövüş sistemine sahip orijinal bir dövüş oyunudur. Deneyimli oyuncuları cezbetmek için yapılmış, aynı zamanda yenilerini öğretecek özelliklere de sahip.

Ancak hiç şüpheniz olmasın, Pocket Bravery, orijinal karakterler, canlı renkler ve oyun üst düzey oyunculara odaklanılarak tasarlandığından sizi etkileyecek bir dövüş sistemi ile yeni ve benzersiz bir dövüş oyunu olarak yaratıldı. Buna rağmen, yeni başlayan oyunculara oyunda nasıl gelişeceklerini ve gelişeceklerini öğretecek özelliklere sahiptir.
 
Pocket Bravery, 2023'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pocket Bravery
Dragon Quest X Offline için 25 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Koumajou Remilia II: Stranger’s Requiem PC ve Switch için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız