Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek

 
 
Ücretsiz oynanabilen çevrimiçi aksiyon RPG'si Blue Protocol, Bandai Namco'nun duyurduğu üzere Japonya'da 18 Ocak 2025'te hizmete son verecek. Amazon Games tarafından yayınlanan ve daha önce planlanan western sürümü iptal edildi.
 
Blue Protocol ilk olarak 14 Haziran 2023'te Japonya'da PC için piyasaya sürüldü, ardından 13 Aralık 2023'te PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya sürüldü. Oyun, hizmete girdiği son güne kadar yeni hikayeler de dahil olmak üzere içerik güncellemeleri almaya devam edecek.
 
Bandai Namco Online yaptığı açıklamada, "Blue Protocol'ün geliştirilmesi boyunca Amazon Games ile güçlü bir ilişki içerisindeydik ve her iki ekibimiz de oyunu dünya çapındaki oyunculara sunamayacağımız için hayal kırıklığına uğradı." ifadelerini kullandı.
 
Blue Protocol şu anda Japonya'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut.
 
Bandai Namco'nun devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu. Blue Protocol üst düzey grafiklerde anime filmlerine benzer bir dünyada geçecek ve oynanış kısmında da karakteristik multiplayer aksiyonu sunacak.

"Dünya yıkımın eşiğinde, şimdi birleşme zamanı. Arkadaşlarınızla ve yabancılarla birlikte yürüyün ve sizden güçlü düşmanları alt edin. Geleceği değiştirmek için uzayda ve zamanda yolculuk edin."
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Blue Protocol aksiyon RPG PlayStation 5 Xbox Series PC
Coffee Talk Tokyo Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu

darkdogan

29.8.2024 11:58:31

0
İyi bok yediniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız