Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

15 İkonik Tetris Oyununu içeren Tetris Forever Duyuruldu

 
 
Digital Eclipse yepyeni bir duyuru ile beraber Tetris oyunlarını içeren koleksiyon sürüm Tetris Forever'ı duyurdu. Açıklanan detaylara göre paket 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, GOG) için çıkacak.
 
Serinin 40. yıl dönümü kutlanıyor 
 
 
 
Tetris'in 40. yıl dönümünün kutlandığı bu süreçte 15'ten fazla oynanabilir klasik Tetris oyununu içeren Tetris Forever, nostalji severlere güzel anlar yaşatacak. Yapım içerisinde aynı zamanda yepyeni bir oyun olan Tetris Time Warp da yer alacak. Dolayısıyla hem eski hem de yepyeni bir oyunu deneyimleyebileceksiniz.
 
Kendi alanında rakipsiz bir yapıya sahip olan Tetris, bildiğiniz üzere düşen parçaları doğru şekilde yerleştirebileceğiniz bir yapıyı içeriyor. Serinin geçmişinden 15 farklı oynanabilir klasik oyunla karşı karşıya kalabileceğiniz koleksiyon, 1984'te çıkan ilk oyunu bile içeriyor. Koleksiyonda yer alan oyunların çoğu Japonya dışında ilk kez yayınlanıyor.
 
Paket içerisinde aynı zamanda çok oyunculu ve hayranların favorisi Tetris Battle Gaiden da bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince 11 Eylül'de PC ve Mobile Geliyor Nour: Play With Your Food, 29 Ağustos'ta Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız