Thief'in İlk Videosu Harika Gözüküyor!

Samet Konuksal


    Eidos Montreal tarafından tam 9 sene sonra yeniden ortaya çıkarılan Thief serisi, dördüncü oyunuyla birlikte yeni nesil konsollara göz kırpıyor. Eidos'un daha önce haberini verdiği Thief'in ilk videosu, en nihayetinde ortaya çıkmış durumda.
 
    Aslına bakarsanız bu videoyu şu an için bir sızıntı olarak değerlendirebiliriz. Zira bazı YouTube kanallarından başka herhangi bir resmi kaynakta gözükmeyen bu videoyla ilgili Square Enix'ten de bir açıklama gelmiş değil. Aşağıdan izleyebileceğiniz bir dakikalık video sinematik sahnelerle oluşturulmuş gibi gözüküyor. Fakat yine de bu sahnelerin oyun içinden alınmış olduğunu iddia edenler de yok değil. Hatırlarsanız oyunun ilk teaser videosu oyun içi grafik motorundan alınmaydı.
 
    Videoya baktığımızda ana karakterimiz Garrett'ı iş başında görüyoruz. Thief serisinin günümüzde isminin popülerliğini kaybetmiş olmasını göz önünde bulundurursak, yayınlanan videoda Eidos Montreal'in buna rağmen serinin köklere sadık kaldığını söyleyebiliriz. Her neyse, işte karşınızda Thief'in duyuru videosu;