Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor

 
 
Yakın zamanda Nexon tarafından piyasaya sürülen ücretsiz nişancı aksiyon oyunu The First Descendant için yeni bir gelişme yaşanıyor. Ortaya çıkan detaylara göre The First Descendant, Destiny 2'de yer alan simgeleri taklit ediyor ve iddia edilene göre bazılarını doğrudan kullanıyor.
 
The First Descendant'in ilham kaynağı Destiny 2
 
 
 
Taklit etme konusu ilk olarak Forbes yazarı Paul Tassi tarafından gündeme getirildi ve Tassi, The First Descendant'dan bir dizi simge toplayarak bunları Destiny 2'dekilerle karşılaştırdı. Tassi tarafından oluşturulan görselde birkaç simge Destiny 2'de yer alanlarla benzer şekilde karşımıza çıkıyor. Söz konusu semboller, tipik olarak oyunlardaki benzer güçlere karşılık gelmese de tasarım olarak benzerlikleri ortada.
 
Bu noktada The First Descendant, Bungie tarafından piyasaya sürülen Destiny 2'den ilham aldığını söyleyebiliyor ve günümüzde birçok oyunun birbirlerine bakarak çeşitli fikirler edindiğini aktarabiliyoruz. Ancak Destiny 2'ye benzer şekilde daha fazla içerik bulunması durumunda Nexon ekibinin tasarımlarda değişikliğe gitmesi söz konusu olabilir.
 
Öte yandan The First Descendant, geçtiğimiz hafta PC, PlayStation ve Xbox platformlarında yayınlandı. Ücretsiz olarak oynanabilen bu yapım, mikro ödemeler konusunda oyuncular tarafından ağır bir şekilde eleştiriliyor.
 
Söz konusu karşılaştırma görseli
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız