Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill'in Yeni Filmi Hakkında İlk Bilgiler

 
 
     İlk Silent hill filmini oldukça beğenmiştik, özellikle seriyi yakından anlayan kişiler için harika bir film olmuştu. Yeni Silent Hill filmini dört gözle beklerken fangoria'daki bilgiler Silent Hill: Revelation'ın varlığını ortaya çıkardı.
 
    American Film Market'ın konferansında Lionsgate, Konami ve Davis Films'in şu an yeni bir Silent Hill filminin ön yapımına başladıkları bilgisi ortaya çıktı. Bu bilgilere göre Samuel Hadida ve Don Carmody filmin yapımcıları olacak. Michael. J. Bassett ise hem senaryo yazarı hem de yönetmen koltuğunda oturacak. Bassett daha önce Solomon Kane, Wilderness ve Deathwatch'un yapımcı ve senaryo yazarlığını yapmıştı.

     İlk filmden farklı bir yapımcı kadrosu ile karşımıza çıkacak olan Silent Hill: Revelation, 3D olarak vizyona girecek ve Silent Hill 3 temel alınarak geliştirilecek. Filmin konusu ise genel olarak şöyle olacak.
 
     "Heather Mason ve babası yıllarca tehlikeli güçlerden bir adım ötede Heather'ın tam olarak anlamadığı bir kaçak hayatı yaşamaktadırlar. Heather, 18. yaş gününün arifesinde korku dolu rüyalar görmeye başlar ve babası ortadan kaybolur. Heather artık düşündüğü kişi olmadığını anlamaya başlar. Revelation, Heather'ı şeytani bir dünyanın derinliklerine çekecek ve Silent Hill'in sonsuzluğuna hapsetmeye çalışacak."
 
     Bakalım ilk filmden sonra yine çok başarılı bir yapımla karşılaşacak mıyız? Serinin en başarılı oyunlarından olan Silent Hill 3'ün (serinin fanlarınca bu oyun serinin son iyi-derin oyunu olarak görülür) korku dolu dünyasına umarız SH: Revelation'da bir kez daha yolculuk yapabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill revelation film 3d Movie Heather Mason
Steam'den Özel GTA Paketi İndirimde Hepimizin İçinde Bir Asker Vardır
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

anonimm

30.1.2011 01:28:12

0
malesef bu senaryoya göre olacağını pek zannetmiyorum fragmanlarında sadece heatheri görebiliyoruz neden diğer karekterleri göstermiyorlar?? fragmanda sadece bu kanalizasyon ve o tip yerlerde geçiyo kasabayı hiç göstermediler acaba film de kasa yer almayacak mı ??

FairFight

5.11.2010 19:11:21

0
bu senaryoya göre ise film süper olucak.

BSC Misafiri

5.11.2010 17:07:49

0
Michael. J. Bassett tan başkası olsaydı herhalde isyan ederdim ama çok doğru bir isim bassett Wilderness ve Deathwatch un tekinsizliği ve gerilimi yansıtması solomon kane in efektler ve aksiyonuna bakınca silent hill in güzel olacağı kesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız