Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Inquisition'da Eşcinsel Bir Karakter Bulunacak

Dorian

     Uzun bir oynayış süresine sahip olacak RPG yapım Dragon Age: Inquisition için ilginç bir bilgi paylaşıldı. Oyunun senaristi David Gaider, oyunda bir eşcinsel karakterin bulunacağını belirti. Bu eşcinsel karakter Gaider'in Bioware oyunları için yazdığı ilk eşcinsel karakter olma özelliğini barındırıyor.
 
     Güçlü bir büyücü olarak tanımlanan Dorian için Gaider, böyle bir karakterin bulunması bazı tartışmalar doğurabilmesine rağmen ilk defa eşcinsel bir karakter yazabilmekten oldukça mutlu olduğunu belirtti. Gaider, Dorian karakterini yazmanın kendisi için kişisel bir deneyim olduğunu söylüyor.
 
    Mass Effect 3 ve Knights of the Old Republic gibi Bioware yapımlarında daha önce eşcinsel karakterlerle karşılaşsak da Dorian, grup üyemiz olabiecek ilk eşcinsel karakter olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
The Binding of Isaac: Rebirth'ün Haritası İlk Oyunun Neredeyse İki Katı Botanicula'nın iPad Sürümü %40 İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

5.7.2014 16:13:27

0
cokta onemlı degıl

REV0

3.7.2014 16:14:36

0
Eh, ME3'deki Alenko ve Liara grup üyeleriydi başından beri ikisi de eşcinsel karakterler, DA:O da yine vardı bir tane elf... Bu eşcinsel tipleri oyunlara koymaları beni pek bağlamıyor, benim anlamadığım aklı başında olan oyuncu oyunda gay var diye mi alacak, reklam olarak bunu mu buldular veya buraya kadar mı düştüler asıl soru bu bence
quote:

Orijinalden alıntı: waltran Oyunun kötü olduğunu kendileride biliyorlarki bu tarz haberlerle kendilerini sevdirmeye çalışıyorlar işte bakın biz eşcinselliğe karşı değiliz çok insancılız felan yemezler birader. reklam için yaptıkları şeye bak. kaldıki ilk oyunlarında da birkaç birşey vardı şimdi gelip niye ilk diye lanse ediyorlar
İlk önce oyun dinamikleri DAO ya benzeyecek demişlerdi, son durum oyun mekanikleri DA2 den araklama, hacknslash anlayacağın... Witcher 3 dışında ortaçağ temalı, 3rd person kamera açılı adam gibi RPG kalmadı yakın zamanda çıkacak, Allah belanı versin BW.

frukoman

1.7.2014 22:37:28

+2
İlk değil, Dragon Age de Zevran Mass Effect 3'te Kaidan ve mekanikçi bir eleman vardı onlar da grubumuza katılabilen karakterler. Olaya gelirsek yeter artık cidden bıktık şu adamlardan ya, daha düzgün bir karakter tanıtılmadı hadi hayırlısı.

waltran

1.7.2014 17:30:57

+1
Oyunun kötü olduğunu kendileride biliyorlarki bu tarz haberlerle kendilerini sevdirmeye çalışıyorlar işte bakın biz eşcinselliğe karşı değiliz çok insancılız felan yemezler birader. reklam için yaptıkları şeye bak. kaldıki ilk oyunlarında da birkaç birşey vardı şimdi gelip niye ilk diye lanse ediyorlar

ungalath

1.7.2014 16:03:05

+2
originste de yamulmuyorsam morriganla eş cinsel ilişki yaşanabiliyordu.Birde asasin vardı erkek elf onla da oluyordu..Şu da var zaten istersen homoseksüel veya heteroseksüel ilişki yaşayabiliyordun.ilk kez koymuyorlar oyunlarına.

mehmedaltair

1.7.2014 15:38:43

-1
eşcinselliği sokmadığınız bir oyunlar kalmıştı onu da becerdiniz tebrikler

PHO3N1X

1.7.2014 15:11:14

0
Bravo büyük bir başarı kutluyorum sizleri.Tamda sizden beklenildiği gibi.

Wayward Son

1.7.2014 14:42:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri KOTOR'da eşcinsel karakter yok. Ayrıca Mass Effect 3 teki siyahi gay pilot bana oyunculuk hayatımın en zor zamanlarını yaşatmıştı. Elimde olsa azarlardım adamı ama azarlamak Renegade puanı veriyordu, Paragon puanlarına ihtiyacım olduğu için "Sıkma canını yeni koca buluruz." diye teselli etmiştim. Umarım bu oyunda da iyi kişilikli bir karaktere sahip olmak için böyle yapmamız gerekmez.
Allah kimseye böyle dert vermesin kardeşim :(

BSC Misafiri

1.7.2014 14:35:55

+1
KOTOR'da eşcinsel karakter yok. Ayrıca Mass Effect 3 teki siyahi gay pilot bana oyunculuk hayatımın en zor zamanlarını yaşatmıştı. Elimde olsa azarlardım adamı ama azarlamak Renegade puanı veriyordu, Paragon puanlarına ihtiyacım olduğu için "Sıkma canını yeni koca buluruz." diye teselli etmiştim. Umarım bu oyunda da iyi kişilikli bir karaktere sahip olmak için böyle yapmamız gerekmez.

Guest-8FB5351A6

1.7.2014 14:33:52

-1
oyunlardaki esçinsellik sevdasi'da moda oldu bu nesilde.

ultralisan

1.7.2014 13:59:57

0
Koyar koymazda bunu dile getirmesi ilgin.

mementopolis

1.7.2014 13:45:50

+2
her bioware oyunda bunu yapmalari ve dile getirilmesi artik itici bir hal aldi.. sanki oynayanlar artik cinsel yoldan seciyorlar ?? benimkisi iyi vuruyor :D 100% damage gibisinden ..

Sherlock69

1.7.2014 13:42:05

+2
Çok mu büyük bişey başarmışlarda açıklama yapıyorlar bunun için isterse animalci olsun :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız