Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zynga'nın Türkçe olarak Sunulacak İlk Oyunu

CityVille, Zynga'nın en önemli oyunlarından birisi.

 Zynga'nın Endonezce ve Türkçe olarak Sunulacak İlk Oyunu Bugün, en yeni oyun fenomeni
 
CityVille'in artık Endonezce ve Türkçe olarak da oynanabileceğini duyuran Zynga, oyun için sunulan dil seçeneklerini sekize çıkarmış oldu. Zynga için "öncelikli" diller olan Endonezce ve Türkçe, uluslararası çapta büyümekte olan şirket için önemli pazarlar anlamına da geliyor.
 
     CityVille'in dünya çapındaki başarısıyla birlikte artık daha fazla sayıda oyunsever oyunu ana dillerinde oynayabilecek. CityVille'i tüm dünyada günde 20 milyondan fazla kişi oynuyor ve bu kişilerin büyük bir kısmı, oyunun Aralık 2010'da yapılan uluslararası lansmanında eklenen Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca dillerini kullanıyor. Facebook'ta ilk 5 dil arasında bulunan Endonezce ve Türkçe büyük bir hızla büyümeye devam ediyor.
 
     Bu lansman, Zynga'nın uluslararası büyüme ve oyunseverlere kendi dillerinde oynama olanağı sunarak genel oyun deneyimlerini zenginleştirme konusundaki kararlılığının bir parçası. Mart'ta Mafia Wars'ı Endonezce, Türkçe ve Portekizce olarak sunmayı planlayan Zynga, bu dillerdeki popüler oyunlarına bir yenisini daha eklemiş olacak. CityVille oyunseverlere, başarılı bir kent yaratmalarına, vatandaşlarının ihtiyaçlarına cevap vermelerine, restoran ve şirket işletmelerine ve ürün yetiştirmelerine olanak sağlayacak hayallerindeki şehri sıfırdan kurma imkanı tanıyor. Kentin gelişmesi tamamen oyuncuya bağlı.
 
     Şehirlerinin liderleri olan oyuncular, boş alan oluşturarak ve her oyunda şehir danışmanlarından ipuçları alarak kentlerini başarılı metropollere dönüştürmek zorundalar. CityVille'de aynı zamanda Zynga'nın ilk 3 boyutlu bina ve karakterleri de bulunuyor ve bu oyun şu ana kadarki en interaktif Zynga oyun ortamı olma özelliğini taşıyor.
 
                                                                                                              Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Zynga CityVille PC Facebook
Céiron Savaşları’na Büyük Ödül Pokemon B & W Bundle Paketi Amerika'ya da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.11.2011 17:48:49

0
frontiel oyununu oynuyorum ancak devamlı aynı görevleri tekrarlıyor galiba bir problem var bütün emeklerim heba oluyor .

Sycylian

23.2.2011 20:59:20

0
Türkçe oyunların çoğalması gerçekten mutluluk verici

profiteer

23.2.2011 20:25:59

0
1 hafta olacak sanırım Türkçe olalı.. bende oynuyorum itiraf ediyorum :D

Visee

23.2.2011 20:09:42

0
Türkçe dil seçeneği olan oyunlar gittikçe artıyor. Hepimiz için olumlu bir haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız