Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan Battlefield serisinden 3 farklı oyunun dijital mağazalardan kaldırılacağı açıklandı. Bu hamle ile birlikte belirtilen oyunlar bazı konsollarda satın alınıp herhangi bir şekilde oynanamayacak.
 
Oyunlar Xbox 360 ve PS3 mağazalarından kalkıyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre 31 Temmuz'dan itibaren üç klasik Battlefield oyunu listelemelerden kaldırılacak. Bu oyunlar arasında Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield Hardline (2015) ve ilgili tüm DLC'ler yer alıyor. Belirtilen tüm oyunlar Xbox 360 ve PS3 mağazalarından kaldırılacak ve herhangi bir şekilde bu konsollarda artık mevcut olmayacak.
 
Diğer taraftan Xbox 360 ve PS3 konsollarındaki bu oyunların çevrimiçi hizmetleri 7 Kasım 2024 tarihinde sona erecek. Ancak oyunları satın aldıysanız bu tarihten itibaren sadece tek oyunculu kısmını oynayabileceksiniz. EA ayrıca yaptığı açıklama ile beraber Battlefield 3'ün PC platformunda yer alacağına ve oyuncular tarafından oynanmaya devam edeceğini açıkladı. Battlefield 4 ve Battlefield: Hardline ise PC, Xbox One ve PlayStation 4'te oynanabilecek.
 
Öte yandan Battlefield: Bad Company (2008), Battlefield 1943 (2009) ve Battlefield: Bad Company 2 (2010) geçtiğimiz Nisan ayında dijital mağazalardan kaldırıldı ve oyunların çevrimiçi hizmetleri Aralık ayında kapandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız