Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3: Wild Hunt'da Gwent Adında Bir Kart Oyunu Bulunacak


     The Witcher serisinin yeni nesil oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için yeni bilgiler devam ediyor. Oyunun yapımcısı CD Project Red, yaptığı açıklamada oyunda yer alacak bir mini oyunu tanıttı. Gwent adındaki bu mini oyun hızlı tempolu bir kart oyunu olarak tanımlanıyor.
 
      Cüceler tarafından bulunan Gwent'te oyuncular, birden fazla savaş dinamikleri ve büyü ile rakiplerini yenmeye çalışacak. Oyunda 150'den fazla kart bulunacağı belirtiliyor. Gwent'in iki ordunun savaş alanında ölümüne yaptığı savaşı temsil ettiği söyleniyor. Her açıklanan bilgiyle The Witcher 3: Wild Hunt bizleri etkilemeyi başarıyor. Yapım PC, PS4 ve Xbox One için 24 Şubat 2015'de çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Captain Toad: Treasure Tracker için Yeni Ekran Görüntürleri Paylaşıldı Bağımsız Strateji Oyunu Clockwork Empires Erken Erişim'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız