Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: GTA V'in PC Sürümü, Max Payne 3 Ekibine Emanet


    Geçtiğimiz sene PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapan Grand Theft Auto V, geride bıraktığımız ayda yeni nesil konsollar için de çıkmıştı. Yeni seneyle beraber PC'ye gelecek olan GTA V'in PC sürümü için yeni bilgiler ortaya atıldı.
 
    Şimdilik Rockstar tarafından onay kazanmayan ve söylenti niteliği taşıyan bilgilere göre Grand Theft Auto V'in PC'ye aktarma işlemini, Max Payne 3'ü PC'ye getiren ekip üstleniyor. Bildiğiniz gibi bundan bir önceki GTA oyunu GTA IV PC'de bazı problemlerle çıkmıştı. GTA IV'ün aksine Max Payne 3'ün PC sürümü daha stabil bir hâlde karşımıza çıkmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Ubisoft, Heroes of Might and Magic III HD Tanıtımındaki Karakterleri Biraz Fazla Eskitmiş Mobil Platformlar için Yeni Bir Transformers Oyunu Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Onur811

9.4.2015 03:14:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: SkYHawKTR Ben ilk çıktığından beri tahmin ediyordum. Rockstar Stüdyolarının yaptıklarını düzenli olarak takip ediyorum. Olaylar kısaca şöyle gelişiyo diye tahmin ediyorum... - Rockstar North GTA4'ü yapmaya başladığında PC port işini Rockstar Toronto üzerine devrediyor. Toronto'da oyunu uzun zaman sonra fakat kötü performansla sunuyor. - Daha sonra Max Payne 3'ü geliştirirken konsol sürümlerini Toronto ile geliştirmeye karar veriyor ve PC port işini Rockstar San Diego'ya veriyor. Tabi San Diego kadro olarak daha güçlü olduğu için ve konsol tarafına yardım da ettiği için çok kısa zamanda teslim ediyor. Benim tahminim burda başladı. İlk GTA 5'in duyurulmasından sonra; - San Diego Max Payne 3 sonrası elini ayağını çekiyor, yıl 2012. İş alımları artıyor fakat ortada yaptıklarına dair hiçbir şey yok. Ta ki yeni nesil konsol sürümleri duyurulana kadar. O zaman North ile birlikte çalıştıkları belli oluyor. 2012'den beri ne yaptıkları ortaya çıkıyor yani, yeni nesil konsollar ve pc port için geliştirme yapıyorlar. Eğer dediklerimi biraz araştırırsanız az çok tahminim doğru çıkıyor gibi. Benim bir küçük tahminim daha var bununla alakalı, bu daha düşük bir ihtimal. Pc için Steam Workshop desteği geleceğini düşünüyorum eğer bu konuda niyetleri varsa.
Oyunun yazilimini sadece rockstar north yapiyor diye biliyorum.

Tiny Titan

13.12.2014 23:16:02

+1
O kadar ertelemeden sonra birde sorunlu çıkarsa oyun vay r* ın haline

Gamermn

13.12.2014 22:19:49

+1
max payne 3 gayet stabil bir oyundu ve çok iyiydi bence gta 4 ün sorunlarına rağmen güzeldi ve gta V den çok umutluyuz

alemburda34

13.12.2014 18:55:43

0
Grand Theft Auto V'in PC'ye aktarma işlemini, Max Payne 3'ü PC'ye getiren ekip üstleniyor. Boyle yazilirsa burada tabiki tartisma cikar. Port mu degil mi haydaa basladik yine :(

Sarohan

13.12.2014 15:00:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen Max Payne 3'un PC portunu yapan stüdyoyu kapatıp, GTA 4'un PC portunu yapan stüdyoya eklediler. Portu yapacak stüdyo da o. Olmayan ekip nasıl port yapsın?

Ayrıca zaten gta 5 , max Payne için geliştirilen motorun değişik hali. Yani tekrar klasik port sürecinden geçmesi gibi bir durum da yok. Haberin kaynağı neresi?
Max payne 3'ün PC portunu yapan stüdyoyu kapatıp mı? Max payne 3'ün PC sürümü port değildi öncelikle. 3 platformada eş zamanlı olarak geliştirildi. http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Max_Payne_3un_Hicbir_Versiyonu_Port_Olmayacak-27055.htm GTA 4'ün PC portunu yapan R* leeds stüdyosu. İşte genelde başarısız portları yapan stüdyoda bu. Stüdyo kapatma olayı yok sadece R* north ve san diego stüdyo değiştirdi, taşındı yani. R* games GTA 4 den beri kendi geliştirdikleri RAGE grafik motorunu kullanıyor. GTA 4'de bu işin ilk eseri olduğu için hem konsolda hem pc sürümünde sıkıntılar baş gösterdi. Ama görüldüğü üzere derslerini alıp ortaya max payne 3 gibi sıkıntısız ve gayet akıcı çalışan bir oyun çıktı. GTA 5'de RAGE motorunun daha da cilalanmış hali. Artık tecrübeliler ve ben max payne 3'te ki başarıyı gördükten sonra GTA 5'in PC sürümünün de aynı hatta daha fazla kalitede olacağına inanıyorum.

tayfun34_4

13.12.2014 09:36:46

+1
bunlarında ne kıymetli oyunu varmış.Bunlar kıymetli konusunda smeagol yarışamazlar ama derneyse ona yaklaşıyorlar.Cod her platforma aynı anda çıkıyor milyar dolar kar yapıyor bunlar elli dereden su getiriyorlar

fujhen

12.12.2014 23:19:23

-1
Max Payne 3'un PC portunu yapan stüdyoyu kapatıp, GTA 4'un PC portunu yapan stüdyoya eklediler. Portu yapacak stüdyo da o. Olmayan ekip nasıl port yapsın? Ayrıca zaten gta 5 , max Payne için geliştirilen motorun değişik hali. Yani tekrar klasik port sürecinden geçmesi gibi bir durum da yok. Haberin kaynağı neresi?

KerkenezKes

12.12.2014 16:20:23

+1
gta5 online bekleme sürelerinden yıldım tek kişilik moduda hemen bitti bu oyuna 10 üzerinden 10 verenleri aklına şaşıyorum boş boş şehirde gezemem ben kusura bakmayın benim 7 yaşındaki yiyenim zevk alıyor böyle oyunlardan artık zor ve uzun oyun istiyoruz bide şu firma kaliteli demiyolarmı yerim onların kalitesini ard arda çıkan seriler bile daha uzun ömürlü yemişim gta sını

Cpt. Miller

12.12.2014 07:19:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: F13 oyun görüntü kalitesi far cry 4 ile kapışıcak seviyede olan max payne 3 den ultra ayarlarda 200 e yakın fps alırken far cry 4 den 10 fps alıyorum. Ekran kartım GTX 870M
Hangi görüntü kalitesi ? Far Cry 4'ün grafikleri hepsinden üstün ayrıca açık dünya oyunu. Laptop oyun için ideal değildir, yine de GTX 870M ile 10 FPS almaz. Max Payne 3'ü kapıştır da görelim hep beraber, Far Cry 3 ile de olur 4 olması gerekmez.

Ouroboros_Tasarım

12.12.2014 02:37:19

-1
Arkadaslar lutfen bu korsan konusundabinsanlara bukadar yuklenmeyin yuklenirkende sunu dusunun siz hic yokluk gordunuzmu o cocuk almak istemezmi zannediyorsunuz ama sorsan ailesine ayi zor atlatiyorlardir oda borcla harcla burdan beni anliyabilecek kapasitede olan arkadaslara tesekkur ediyorum iyiki varsiniz bsc halki ama kimseyi sorgulamak size dusmez bu ulkede oyun sektorunden once gelismesi gereken cok sey var

F13

11.12.2014 21:57:36

0
oyun görüntü kalitesi far cry 4 ile kapışıcak seviyede olan max payne 3 den ultra ayarlarda 200 e yakın fps alırken far cry 4 den 10 fps alıyorum. Ekran kartım GTX 870M

darko17

11.12.2014 18:08:37

+2
rockstar, gta 4'teki hatayı tekrar yapmayacak kadar kaliteli bir şirket.

Nevfel

11.12.2014 15:43:25

+3
Arkadaşın verdiği linki okusaydın görürdün ki Pc'de satılan oyunlardan elde edilen gelir 18,6 milyar dolar ve bu rakam x360 ve ps3'de beraber toplam satılanlardan elde edilen gelirlerin 2 katı. Konsollar ilk çıktıklarında kırılamadıkları için korsan az oluyor ama kırıldıkları an işin rengi değişiyor. Şuan ps3 ve xbox 360'da korsan oyuncu orjinal oynayanlardan çok fazla. Aynısı gün gelecek yeni konsollarda da olacak.

nagrith

11.12.2014 15:18:42

-3
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_
alıntı:

Orijinalden alıntı: nagrith

alıntı:

Orijinalden alıntı: _RevO_

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br> <br> Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.<br> </blockquote><br> Sana ne ? <br> <br> Her konuda korsan dalgasi yapmak zorunlulugu nereden geliyor ? Her konunun altinda ayni terane, fenalik geldi korsandan da muhabbetinden de... Parasi olan gider alir oyunu, olmayan indirir oynar, elalemin derdi sizi niye geriyor ? <br> <br> Konsolda da var korsan, PCde de var, fazladan post kasmak icin her PC konusunda korsandan bahsedilmesi midemi bulandiriyor artik. Oyuna para vereceksen buyur ver, oyna isine bak.


asıl adamın hangi konu hakkında yazı yazdığından 'sanane!' bu arada yeni jenerasyon konsollarda korsan yok :S eski nesilde de çok düşük bir oranda var yüzde 3 civarıydı sanırım. pc de bu rakam yüzde 90 larda. zaten pc'de satılan oyunlar konsolda satılanların tırnağı kadar olsaydı her oyun pc'yede ayrı olarak geliştirilirdi port olmazdı. Yani GTA ps3 ve xbox 360 la beraber pc'ye de çıkardı. Adamlar pc'den duygusal olarak nefret ettikleri için değil korsan yüzünden böyle davranıyorlar. şirketlerin tek amacı kar sağlamaktır. Yarın xbox ta oyun satmasın orada da çıkarmazlar. Wii U ve Vita'ya neden 3. parti firmalar oyun çıkarmıyor sanıyorsun acaba? Eğer korsan olmasaydı pc de görebileceğimiz exclusive leri hayal bile edemiyorum. Bu yüzden korsana karşı haklı bir nefret var. pc oyunculuğuna resmen tecavüz ettiği için. sadece bir hatırlatma :)

konsolda korsan kullanimi yuzde 3 sacmaligini ancak kendine anlatirsin. korsan pcde de, konsolda da var, hatta pc de korsan kullanim orani konsoldan DAHA DUSUK.

ign gamespot okuyup musait yerinizden veri uydurmayin, korsan yuzde 3 mus konsolda pc de 90 mis. torrentfreak e gir, eski konsoldaki oyunlarin seed oranlarina ne kadar indigine bak oyle gel konus.

hatta yetmedi, bak sana intelin arastirmasinin linkini atayim, senin yuzde 90 sacmaligindan da bahsediyor:

https://software.intel.com/en-us/blogs/2012/09/22/gaming-piracy-separating-fact-from-fiction

bir dahaki sefere sallarken destekli salla da, mesajini kaale alalim.
pc'de korsan daha mı az? sen hayattan kopmuşsun senle tartışmaya bile lüzum yok. Evet yapımcılar pc yi sevmedikleri için oyun çıkarmıyorlar veya pot oyun çıkarıyolar. çünkü pc bu yapımcıların dedesine küfür etmiş zamanında. korsanla hiç alakası yok. pc de her çıkan oyun konsoldan 10 kat fazla satar! korsan konsolda daha fazla! yahu şu foruma yaş sınırı koyun be kardeşim veya bir IQ testi ne biliyim. ayıptır

kav1nsky

11.12.2014 14:38:08

-1
Eğer bu oyun korsan yüzünden iyi satamazsa gelecekteki GTA oyunlarını PC'de görmek imkansız. Bu oyun kesinlikle orijinal alınmalı.

alike03

11.12.2014 14:07:17

0
Sanki korsan kullananlarin Allah belasini versin dedim. Biz de kücükken korsan kullandik. Bu ne öfke arkadas. Ben sadece BSC'lilerin kacinin bu oyuna para verecegini merak ettigimi belirttim. Sizin gözünüzde para vermege degermi dedim sadece. Mesela benim bi arkadas ben oyuna para felan vermem diyor. Neden diyorum. Vermem iste diyor.

pcrex

11.12.2014 13:29:12

+1
oyun pc ye sapa sağlam çıksın da gerisini salla, yok şu ülkede korsan çokmuş yok bu platform da orjinal çokmuş. başkalarının oyunu nasıl oynadığı beni ne ilgilendirir aga, ben GTAV çıktığında türkçe olarak çatır çatır oynayacak mıyım, gerisi boş muhabbet.

Rayden_

11.12.2014 13:17:02

0
http://www.instant-gaming.com/en/186-buy-key-steam-grand-theft-auto-v-day-one-edition/?currency=USD

luganoguz

11.12.2014 12:52:07

-2
Valla kimse kusura bakmasın ama bu oyunuda orjinal almayan oyun oynamasın. 200 TL bile olsa verilir hak ediyor cidden ortada çok süper bir oyun var.

EmuMaster

11.12.2014 12:38:42

0
Hasılat rekoru kırmış bir firmanında eğer doğruysa korsanı bahane edip geç çıkarmasıda ayrı bir çelişki. Kaldıki çoğu digital olarak satın alacak.

nagrith

11.12.2014 12:30:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61 şu kaçı orjinal alacak muhabbetini kesin..bir kere ülkemizde fiyatlar adil değil..bunu herkes biliyor..hep zamlı para verip hemde sorunlu oyun almayı kimse istemez..<br><br>100 tl lik oyuna kalkıp biz 200 tl veriyoruz..+ birde sorunluysa ..üstüne bir soğuk su güzel oluyor..<br><br>Ben açıkçası oyunu baştan orjinal almayacağım..eğer optimasyon sorunları yoksa ..güzel akıcı ise ..o zaman her türlü alırım..tabi fiyatlarda uçuk olmazsa..
kardeşim pahalıysa oynama o zaman. niye çalıyorsun böyle bir mantık mı var? hayati ihtiyaç mı bu oynamasan ölüyor musun? O zaman benimde mercedes'im yok fiyatları çok pahalı buluyorum neden 100 değilde 200 milyar. En iyisi bir tane çalıyım. bu mudur?

nagrith

11.12.2014 12:29:51

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: nagrith

alıntı:

Orijinalden alıntı: _RevO_

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br> <br> Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.<br> </blockquote><br> Sana ne ? <br> <br> Her konuda korsan dalgasi yapmak zorunlulugu nereden geliyor ? Her konunun altinda ayni terane, fenalik geldi korsandan da muhabbetinden de... Parasi olan gider alir oyunu, olmayan indirir oynar, elalemin derdi sizi niye geriyor ? <br> <br> Konsolda da var korsan, PCde de var, fazladan post kasmak icin her PC konusunda korsandan bahsedilmesi midemi bulandiriyor artik. Oyuna para vereceksen buyur ver, oyna isine bak.


asıl adamın hangi konu hakkında yazı yazdığından 'sanane!' bu arada yeni jenerasyon konsollarda korsan yok :S eski nesilde de çok düşük bir oranda var yüzde 3 civarıydı sanırım. pc de bu rakam yüzde 90 larda. zaten pc'de satılan oyunlar konsolda satılanların tırnağı kadar olsaydı her oyun pc'yede ayrı olarak geliştirildi port olmazdı. Yani GTA ps3 ve xbox 360 la beraber pc'ye de çıkardı. Adamlar pc'den duygusal olarak nefret ettikleri için değil korsan yüzünden böyle davranıyorlar. şirketlerin tek amacı kar sağlamaktır. Eğer korsan olmasaydı pc de görebileceğimiz exclusive leri hayal bile edemiyorum. sadece bir hatırlatma :)


Bana Ps3 ve Xbox360 konsollarında Gta5 satışlarını yazarmısın Tr için biraz gülelim :)))
kardeş kusura bakma da sence kim ipler Türkiye'yi? GTA 5 satış rekorlarını alt-üst etmiş bir oyun. bize ne yahu Türkiye satışından yapımcılar ülke ülke bakmıyor ki pc ye oyun çıkaralım diye düşünürken Dünya'ya bakıyor. çoğuna sorsan harita da Türkiye'nin yerini gösteremez (Sony hariç) Ülkemizde korsan'ın çok yaygın olması gülünecek birşey değil bence. Sonra burada ' Neden Türkçe oyun çıkarmıyorlar :( :( neden pc'ye port oyun çıkıyor :( :( diye ağlayıp korsanın anasını ağlatanlar var. onların ağzına kürekle vurası geliyor işte insanın

_GRKM_

11.12.2014 11:09:34

-2
şu kaçı orjinal alacak muhabbetini kesin..bir kere ülkemizde fiyatlar adil değil..bunu herkes biliyor..hep zamlı para verip hemde sorunlu oyun almayı kimse istemez.. 100 tl lik oyuna kalkıp biz 200 tl veriyoruz..+ birde sorunluysa ..üstüne bir soğuk su güzel oluyor.. Ben açıkçası oyunu baştan orjinal almayacağım..eğer optimasyon sorunları yoksa ..güzel akıcı ise ..o zaman her türlü alırım..tabi fiyatlarda uçuk olmazsa..

BSC Misafiri

11.12.2014 10:59:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.
Ne merak ediyorsun her zaman ki gibi Torrentspor galip gelecek Rockstar kaybedecek.Deplasmana geliyor çünkü kendi evinde 2 galibiyet aldı ama burda zor.

BSC Misafiri

11.12.2014 10:59:00

+2
quote:

Orijinalden alıntı: nagrith
alıntı:

Orijinalden alıntı: _RevO_

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br> <br> Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.<br> </blockquote><br> Sana ne ? <br> <br> Her konuda korsan dalgasi yapmak zorunlulugu nereden geliyor ? Her konunun altinda ayni terane, fenalik geldi korsandan da muhabbetinden de... Parasi olan gider alir oyunu, olmayan indirir oynar, elalemin derdi sizi niye geriyor ? <br> <br> Konsolda da var korsan, PCde de var, fazladan post kasmak icin her PC konusunda korsandan bahsedilmesi midemi bulandiriyor artik. Oyuna para vereceksen buyur ver, oyna isine bak.


asıl adamın hangi konu hakkında yazı yazdığından 'sanane!' bu arada yeni jenerasyon konsollarda korsan yok :S eski nesilde de çok düşük bir oranda var yüzde 3 civarıydı sanırım. pc de bu rakam yüzde 90 larda. zaten pc'de satılan oyunlar konsolda satılanların tırnağı kadar olsaydı her oyun pc'yede ayrı olarak geliştirildi port olmazdı. Yani GTA ps3 ve xbox 360 la beraber pc'ye de çıkardı. Adamlar pc'den duygusal olarak nefret ettikleri için değil korsan yüzünden böyle davranıyorlar. şirketlerin tek amacı kar sağlamaktır. Eğer korsan olmasaydı pc de görebileceğimiz exclusive leri hayal bile edemiyorum. sadece bir hatırlatma :)
Bana Ps3 ve Xbox360 konsollarında Gta5 satışlarını yazarmısın Tr için biraz gülelim :)))

Mustafaa05

11.12.2014 10:48:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: speederly
alıntı:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

alıntı:

Orijinalden alıntı: alike03

Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.

Oyunu faturasının 1 nusasını sana ibraz edelim....
PC'de GTA V satın alacaklar bu şahısın adını unutmayın sonra bu çocuğa PM'den oyun kutulu ise resmini ve faturasının resmini gönderin
Digital ise Steam kütüphanenizde ki GTA V resmini gönderin... ciddi yapalım bu çocuğa 1 güzellik, Merak ediyormuş


korsan oynayacaklar da sana mesaj atsın o zaman ? bakalım gta6 cıkana kadar bütün mesajlara bakabilcenmi.
En azından şöyle düşünelim arkadaşlar.. Bu oyunda online mod olucak. Bizim Memleketimizde online olan herşey daha çok satıyor bence.. İllaki korsan oynayanlar olur ama fiyatı 180 200 civarı olmassa emin ol satış rakamları normal seviyelerin çok üstünde olur.

Fuusrodah

11.12.2014 09:29:00

+1
Wild Hunt gibi bu da ertelenirse ağlarım.

speederly

11.12.2014 08:27:22

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT
alıntı:

Orijinalden alıntı: alike03

Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.

Oyunu faturasının 1 nusasını sana ibraz edelim....
PC'de GTA V satın alacaklar bu şahısın adını unutmayın sonra bu çocuğa PM'den oyun kutulu ise resmini ve faturasının resmini gönderin
Digital ise Steam kütüphanenizde ki GTA V resmini gönderin... ciddi yapalım bu çocuğa 1 güzellik, Merak ediyormuş
korsan oynayacaklar da sana mesaj atsın o zaman ? bakalım gta6 cıkana kadar bütün mesajlara bakabilcenmi.

BlackBeasT

11.12.2014 07:48:58

+4
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.
Oyunu faturasının 1 nusasını sana ibraz edelim.... PC'de GTA V satın alacaklar bu şahısın adını unutmayın sonra bu çocuğa PM'den oyun kutulu ise resmini ve faturasının resmini gönderin Digital ise Steam kütüphanenizde ki GTA V resmini gönderin... ciddi yapalım bu çocuğa 1 güzellik, Merak ediyormuş

Guest-8FB5351A6

11.12.2014 06:54:17

+1
ben şahsen orjinal alıcam

SkYHawKTR

11.12.2014 02:20:47

+1
Ben ilk çıktığından beri tahmin ediyordum. Rockstar Stüdyolarının yaptıklarını düzenli olarak takip ediyorum. Olaylar kısaca şöyle gelişiyo diye tahmin ediyorum... - Rockstar North GTA4'ü yapmaya başladığında PC port işini Rockstar Toronto üzerine devrediyor. Toronto'da oyunu uzun zaman sonra fakat kötü performansla sunuyor. - Daha sonra Max Payne 3'ü geliştirirken konsol sürümlerini Toronto ile geliştirmeye karar veriyor ve PC port işini Rockstar San Diego'ya veriyor. Tabi San Diego kadro olarak daha güçlü olduğu için ve konsol tarafına yardım da ettiği için çok kısa zamanda teslim ediyor. Benim tahminim burda başladı. İlk GTA 5'in duyurulmasından sonra; - San Diego Max Payne 3 sonrası elini ayağını çekiyor, yıl 2012. İş alımları artıyor fakat ortada yaptıklarına dair hiçbir şey yok. Ta ki yeni nesil konsol sürümleri duyurulana kadar. O zaman North ile birlikte çalıştıkları belli oluyor. 2012'den beri ne yaptıkları ortaya çıkıyor yani, yeni nesil konsollar ve pc port için geliştirme yapıyorlar. Eğer dediklerimi biraz araştırırsanız az çok tahminim doğru çıkıyor gibi. Benim bir küçük tahminim daha var bununla alakalı, bu daha düşük bir ihtimal. Pc için Steam Workshop desteği geleceğini düşünüyorum eğer bu konuda niyetleri varsa.

nagrith

11.12.2014 02:07:08

-3
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_ <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br> <br> Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.<br> </blockquote><br> Sana ne ? <br> <br> Her konuda korsan dalgasi yapmak zorunlulugu nereden geliyor ? Her konunun altinda ayni terane, fenalik geldi korsandan da muhabbetinden de... Parasi olan gider alir oyunu, olmayan indirir oynar, elalemin derdi sizi niye geriyor ? <br> <br> Konsolda da var korsan, PCde de var, fazladan post kasmak icin her PC konusunda korsandan bahsedilmesi midemi bulandiriyor artik. Oyuna para vereceksen buyur ver, oyna isine bak.
asıl adamın hangi konu hakkında yazı yazdığından 'sanane!' bu arada yeni jenerasyon konsollarda korsan yok :S eski nesilde de çok düşük bir oranda var yüzde 3 civarıydı sanırım. pc de bu rakam yüzde 90 larda. zaten pc'de satılan oyunlar konsolda satılanların tırnağı kadar olsaydı her oyun pc'yede ayrı olarak geliştirilirdi port olmazdı. Yani GTA ps3 ve xbox 360 la beraber pc'ye de çıkardı. Adamlar pc'den duygusal olarak nefret ettikleri için değil korsan yüzünden böyle davranıyorlar. şirketlerin tek amacı kar sağlamaktır. Yarın xbox ta oyun satmasın orada da çıkarmazlar. Wii U ve Vita'ya neden 3. parti firmalar oyun çıkarmıyor sanıyorsun acaba? Eğer korsan olmasaydı pc de görebileceğimiz exclusive leri hayal bile edemiyorum. Bu yüzden korsana karşı haklı bir nefret var. pc oyunculuğuna resmen tecavüz ettiği için. sadece bir hatırlatma :)

Aaron Paul

11.12.2014 00:39:09

0
Sevindirici haber... Max3 stabildi ve grafik ayarları son derece detaylıydı... Tabii umutlanmayın birisi kapalı alanalrda geçiyor, diğeri tüm LS'de geçiyor.

alike03

10.12.2014 23:52:52

0
Burdakilerin kaci orjinal alacak cok merak ediyorum.

BSC Misafiri

10.12.2014 23:50:15

0
Firmanın ismi Rockstar leeds di yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah max payne 3 gibi stabil gelirde adam akıllı oynarız :D

BSC Misafiri

10.12.2014 23:49:16

0
Pc hazır paralar biriktirildi çıksın artık ya

Kalradyalı

10.12.2014 23:34:35

0
Eğer haber doğruysa müthiş. Max Payne'in akıcılığı mükemmeldi. Ben şu anki PC'de oynarım herhalde :D

_GRKM_

10.12.2014 23:17:29

0
doğru ise çok güzel haber

susunx2121

10.12.2014 22:53:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ya şu E3 2015 ne zaman olucak?Bilgisi olan varmı?
bildigim kadariyla haziranda yapiliyor

Alondate

10.12.2014 22:33:38

+2
max payne 3 cidden yağ gibi akıyordu pcde. gta4 portu ile uzaktan yakından alakası yoktu o oyunun optimizasyonunun. sevindim bu habere :)

Sir Maximus is BACK

10.12.2014 22:28:15

-3
60fps'de çalışıyormuş ayrıca.4K çozunurluk desteği de olacak.

bkaakco

10.12.2014 22:24:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Kaderleri benziyor yazmışsın.
Benziyor ama aynı değil.

Vyn

10.12.2014 22:17:39

0
max payne 3 optimizasyon çok güzeldi umarım gta 5 de öyle olucak :)

ultralisan

10.12.2014 22:16:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Onu Max Payne 3 için kullanmıştım. Ayrıca GTA V için yeni nesil konsolları baz aldım.
Kaderleri benziyor yazmışsın.

altunuz

10.12.2014 22:10:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan
alıntı:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Max Payne 3 de konsollara çıktıktan birazcık sonra PC'ye çıkmıştı, kaderleri benziyor yani, neden olmasın.

15 16 ay pekde birazcık sonra değil.
Adam gibi çalıştırılacağını bilsem bir 10 ay daha beklerim ben problem değil :)

bkaakco

10.12.2014 22:10:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

15 16 ay pekde birazcık sonra değil.
Onu Max Payne 3 için kullanmıştım. Ayrıca GTA V için yeni nesil konsolları baz aldım.

fazliboz

10.12.2014 22:10:22

0
Biliyorum heralde kelimelere çok takılmayın

Frobe

10.12.2014 22:08:42

+5
Haberde yanlış bir detay var. Oyun PC'ye port edilmiyor. Max Payne 3 'te yapıldığı gibi PC'ye ayrı şekilde yaratıldı oyun. Port etmekten kastınız; varolan updateler, gelen yenilikler, DLC'ler ise, evet. Onları aktarma işlemleri elbette yapılıyor. Kısacası oyun PC'ye port edilmiyor, konsollara paralel bir şekilde geliştiriliyor.

ultralisan

10.12.2014 22:08:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco Max Payne 3 de konsollara çıktıktan birazcık sonra PC'ye çıkmıştı, kaderleri benziyor yani, neden olmasın.
15 16 ay pekde birazcık sonra değil.

BSC Misafiri

10.12.2014 22:00:37

0
Ya şu E3 2015 ne zaman olucak?Bilgisi olan varmı?

Evil.Morty

10.12.2014 22:00:31

-2
quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz Max payne 3 pc de yağ gibi sorunsuz akıyordu onların geliştirmesi iyi olmuş
geliştirmiyorlar, port işlemi yapıyorlar.

Gilthaniel

10.12.2014 21:49:59

+2
Minimum sistem gereksinimlerini ne kadar aşağı çekebilecekler bakalım pc de satış rakamlarını etkileyen tek unsur korsan değil,sistem gereksinimleri ve optimizasyonda günümüzde satış rakamlarını çok etkiliyor.

fazliboz

10.12.2014 21:40:12

+2
Max payne 3 pc de yağ gibi sorunsuz akıyordu onların geliştirmesi iyi olmuş

TheMuyu

10.12.2014 21:38:34

0
çok uzun zaman beklettiler eğer adam akıllı birşey çıkmasa yüzbinlerce insanın ahını alırlar :)

bkaakco

10.12.2014 21:37:30

0
Max Payne 3 de konsollara çıktıktan birazcık sonra PC'ye çıkmıştı, kaderleri benziyor yani, neden olmasın.

aliemci

10.12.2014 21:35:17

+2
Hadi inşallah.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız