Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima: Kimse İlk Metal Gear Solid'in Başarılı Olmasını Beklemiyordu


     Metal Gear serisinin yaratıcısı olan Hideo Kojima PSOne'da Metal Gear Solid ile birlikte oyun dünyasını sarsmıştı. Gizlilik öğelerini son derece başarılı bir şekilde kullanan oyun sıradışı karakterleriyle de ilgi topladı. Hideo Kojima'ya göre Metal Gear Solid'in bu kadar başarılı olmasını kendisi de beklemiyormuş.
 
     "Bu oyun için elimden gelen herşeyi yapmalıydım ve bu oldukça zordu. Zor zamanlar geçirdim; ama bütün bunlar aynı zamanda eğlenceliydi. Ben veya başka birisi Metal Gear Solid'in pek satacağını düşünmüyorduk; yani talihliydim; çünkü 'bu oyunun şu kadar satması için şunu yapmalıyım' gibi bir düşüncem olmadı, böylece hoşuma giden herşeyi oyuna koyabildim"
 
    "Bu oyunu nasıl iyi satarım diye düşünmedim; çünkü iyi satmasını beklemiyordum; aynı zamanda çevremdeki insanların da benden hiç bir satış beklentisi yoktu. Kimse bana oyundan şu kadar satmalısın diye baskı yapmadı, yani şanslıydım"

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
This War of Mine'ın İlk Videosu Oldukça Etkileyici Söylenti: Titanfall'un Xbox 360 Sürümü 30 fps ve Sub-720p Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

zero2900

14.3.2014 14:28:05

0
Ben ilk metal gear solidi dayımın MSX Gold Star (LG) "vestel" makinasında oynamıştım.Geçen sene metal gear markasının özellikle konami den destek gören msx için bu oyunu geliştirdiğini öğrenince baya şaşırmıştım. Cihazı yaşım dolayısıyla çıktığı tarihte kullanamamıştım ama o 2d üstten bakmalı MGS bile harikaydı.

lambshit

14.3.2014 12:41:28

0
Hey gidi gunler ilk aldigimda oha lan adamin soguktan ağzindan duman bile cikiyo demistim ayrintiya bak !:) Bu adam iyi isler yapiyo her oyununda oyun dunyasina yeni yeni yonler veriyor ilk oyunda cover alma ikinci oyunda oldurdugun adami dolaba saklama vs vs daha birsuru sey Son olarakta ilk oyunda bi kapiyi telsiz kodu girip aciyoduk 2 gun ugrasmistim kapiyi acmak icin sıfır ingilizcemle eminim benim gibi orda takilan bisuru oyuncu olmustur ne gunlerdi bee

BSC Misafiri

14.3.2014 11:56:08

0
ilk metal gear solid sans eseri 2 3 tane oyun birlikte alırken aldım ve o gün snake efsanesiyle tanıştım iyi dünyaya gelmişsin ve oyun yapımcısı olmussun sana ve ekibine sonsuz teşekkürler

dingo egret!

14.3.2014 09:07:06

+2
Tamam reyiz anladık sen aşırı alçak gönüllü adamsın satış beklentin yoktu da, çevrendekilerin nasıl satış beklentisi olmaz.. Oyunu ilk oynadığım gün(1998 yada 1999) oyunculuk kavramının çıtasını çok yükselttiğini fark ettim resmen. Ve bu her oyununda böyle devam etti, hatta MGS hariç ZOE serilerinde bile... Sana dair tek hayal kırıklığım şu iptal ettiğin yeni nesil ZOE'dir Kojima san, yoksa adamın hammaddesisin..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız