Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu

 
 
Square Enix tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon macera rol yapma oyunu Kingdom Hearts 3 için yepyeni bir mod ortaya çıktı. Her oyuncunun mutlaka indirip kurması gereken 4K doku paketi şu anda yayınlanmış durumda.
 
Kingdom Hearts 3 artık daha iyi dokularla karşımızda
 
 
 
Mod geliştiricisi '1vierock' tarafından paylaşılan yeni 4K doku paketi, oyundaki tüm ortamları elden geçiriyor ve en iyi görüntüyü sağlıyor. 15 GB boyutundaki bu paket sayesinde oyunun görselleri büyük ölçüde iyileşiyor ve üst düzey bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Haberimizin en altından karşılaştırma görüntülerini görebilir ve bu sayede modun oyuna nasıl bir değişim yaşattığına tanıklık edebilirsiniz.
 
Daha fazla detaya girecek olursak mod geliştiricisi, belirtilene göre varsayılan dokuları yükseltmek için yapay zeka aracını kullanmış durumda. Bazı yapay zeka yükseltme paketlerinin aksine burada daha detaylı bir doku iyileştirmesi görüyoruz. Sadece bu da  değil aynı zamanda dokuları yükseltilmiş unsurlar temel oyunun sanat tarzını koruyor.
 
Kingdom Hearts 3 geçtiğimiz ay Steam platformunda yayınlandı. Çok olumlu etiketine sahip olan bu yapım için yayınlanan moda buradan ulaşabilir ve indirebilirsiniz.
 
Karşılaştırma görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! Nintendo Switch Sports'a Basketbol Modu Resmi Olarak Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız