Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamescom 2020 Dijital Etkinliği 27 - 30 Ağustos Tarihleri Arasında Düzenlenecek

 
Gamescom 2020 fiziksel etkinliğinin corona virüsü sebebiyle iptal edilmesinden sonra etkinliğin tamamen dijital olarak düzenleneceği duyurulmuştu ve yeni tarihi bugün açıklandı.

Gamescom 2020 organizatörü Alman Oyun Endüstrisi Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre dijital etkinlik 27 - 30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Geoff Keighley'nin sunacağı ve yeni oyun tanıtımları, duyurular ve fragmanların yer alacağı açılış gecesi canlı yayını da böylelikle 24 Ağustos'tan 27 Ağustos'a kaydırıldı.
 
Gamescom 2020'de oyuncuları açılış gecesi canlı yayını dışında üç etkinlik daha bekliyor. Bağımsız oyunların tanıtılacağı Awesome Indies, geliştiricilerin oyunları hakkında konuşacağı ve günlük olarak düzenlenecek Daily Show ve Gamescom ödüllerinin sahiplerini bulacağı Best of Show. 
 
Gamescom'un oyun geliştiricileri konferansı Devcom ise 17 - 30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Gamescom 2020
System Shock 3 ve 4 Web Sitelerinin Yeni Sahibi Tencent Minecraft Satışları 200 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.5.2020 23:41:27

0
Bu sene gamescom öncesi zaten hem Sony hem MS tarafında tüm duyuruları görürüz. Gamescom da sadece 3. Parti oyun duyuruları ve 1. Parti oyunların uzun oynanış videoları olacak bence.

BSC Misafiri

18.5.2020 20:10:13

+1
Şu elden ringi gösterin artık.

BSC Misafiri

18.5.2020 18:36:03

0
Beklemek kolay olmayacak ama Sony haziranda microsoft ise temmuzda özel oyunlarını duyuracak yine iyi :) Gamescomda 3. Parti ağırlıklı olur ama özel oyun oynanış görüntüleri de görebiliriz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız