Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA FC Rakibi UFL İçin İkinci Açık Beta Süreci Başlıyor

 
 
Oynaması ücretsiz bir şekilde bizlere sunulması planlanan ve EA FC ile eFootball rakibi olarak görülen UFL'nin ikinci açık beta süreci başlıyor. Açıklanan bilgilere göre beta süreci 2-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek ve hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X/S'te oynanabilecek. Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth
 
UFL'nin ilk betasına 1 milyondan fazla oyuncu katıldı
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre açık beta süreci henüz başlamamasına rağmen oyuncular oyunu ön indirmeye koyabiliyor. Bu sayede beta başladığında indirme ile uğraşmıyorsunuz. Geliştirici Strikerz Inc, bildiğiniz üzere geçtiğimiz Haziran ayında oyunun ilk açık betasını gerçekleştirdi ve oyun 1.3 milyondan fazla kişi tarafından oynandı.
 
İlk beta sürümünden gelen oyuncu geri bildirimlerine yanıt olarak ikinci açık beta sürümünde kullanıcı deneyimini geliştirmek için yepyeni mekanikler, oyun ve animasyon özellikleri, yenilenmiş kulüp sistemi, avantaj sistemi ve kart görünüm sistemi gibi çok çeşitli özellikler yer alacak.
 
Beta içerisinde oyuncuların diğer kullanıcılarla rekabet edebileceğiniz çevrimiçi modun yanı sıra çevrimdışı bir yerel modun da olacağını aktarmakta fayda var. Son olarak PlayStation ve Xbox oyuncuları çapraz oyun desteği ile beraber birbirleriyle eşleşebilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Star Wars Outlaws İçin 20 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Yayınlandı Green Hell'in Playstation 5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2024 12:32:13

0
KESİNLİKLE OYNAMANİZİ ÖNERMEM REZİL BİR OYUN TOPLAM 40 MAÇ OYNADİM 2 GALİBİYET TEK ALABİLDİM 8 YİLLİK FUTBUL OYUNLARİ OYNUYORUM BOYLE BİR REZİL OYUN YOK BİLGİSAYAR DEKİLER BOSA UZULMESİN ADALET SİSTEMİ BERBAT BELKİ OYNAYİS BİRAZ GUZEL AMA ONUN DİSİNDA BERBAT 7 FARK ATİP YENEBİLECEGİM RAKİBE 6 FARKLA YENİLDİM OYNAYİSİM İYİ OLSADA SAÇMA SAPAN PENALTİLAR ESİT OLMAYAN RAKİPLER VE EN ONEMLİSİ İNTERNET SORUNU İLK 5 MAÇTA YOKTU RAKİPLER ZORLAŞMAYA BAŞLİYİNCA OLMAYA BAŞLADİ AYNİ ZAMANDA KOLAY RAKİPLERDE İKİ KATİ İNTERNET SORUNU OLDU TEK KELİME İLE REZİL İNDİRMENİZİ ÖNERMEM

BSC Misafiri

1.8.2024 18:18:37

0
yillardir gelistiriyorlar guya her yer bug dolu, son derece kotek bir oyun... pcde yok, yahu sony bile butun oyunlarini pcye getirmeye basladi, sizin kalibiniz ne ki pcyi es geciyorsunuz? oyunlarida konsol oyunundan cok mobil oyuna benziyor zaten. beklentilerim cok yuksekti bu oyun ilk duyuruldugunda ama maalesef su an pes daha iyi.

BSC Misafiri

1.8.2024 11:42:09

0
güzel duruyor ama videoyu izlerken bile oyun buga giriyor :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız