Star Wars: Battlefront'ta Ölümsüzlük "Hatası" Keşfedildi

Ömür Gencer


      Özellikle Star Wars hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Star Wars: Battlefront şu sıralar en sık oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Hal böyle olunca yapımdaki küçük hatalar da bir bir ortaya çıkıyor. Star Wars: Battlefront için paylaşılan videolarda oyuncuların bilinmeyen bir sebepten dolayı ölümsüz olduğunu görüyoruz.
 
       Videolardan görebileceğiniz gibi bir hata nedeniyle veya hile yardımıyla o oyuncu öldürülmesi imkansız oluyor. Ne kadar hasar alırsa alsın bir türlü ölmüyor. Bu hata yardımıyla ilk videodaki oyuncu toplamda 67 öldürme ve sadece 3 ölmeyle turu tamamlamış. 
 
        Bir YouTube kullanıcısı bu hatanın neden kaynaklandığı hakkında bir teori ortaya atıyor. Belirtilene göre eğer X-Wing'deyseniz ve sunucu laglerken aracınızla yere çakılırsanız ölmek yerine ölümsüz oluyorsunuz.
 
      Bu sinir bozucu hata hakkında henüz geliştirici ekipten bir açıklama gelmiş değil. Eğer oyun esnasında siz de ısrarla ölmeyen bir oyuncuyla karşılaşırsanız bilin ki bu durum bahsettiğimiz bu hatadan kaynaklanmakta. Geliştirici firmadan bir açıklama geldiğinde sizlere aktaracağız.