Activision'un Walking Dead'inden İlk Detaylar!

Samet Konuksal


    Bu senenin yılın oyunu seçilen The Walking Dead'in haricinde bir de Activision çatısı altında farklı bir Walking Dead oyunu geliştiriliyor. Terminal Reality'nin geliştirdiği The Walking Dead: Survival Instinct'ten ilk detaylar ve oynanış kısımları yayınlandı.
   
    IGN'in bir programına çıkan Terminal Reality yetkilisi Glenn Gamble, oyunla ilgili ilk detayları paylaştı. Telltale'in oyunundaki gibi bölümleri seçebileceğimiz Survival Instinct'de her ne kadar tek bir oyun sonu bulunsa da, bu sona farklı farklı yollardan gidebileceğiz. Çizgi romanın aksine TV dizisini odak alan Survival Instinct, Rick Grimes'in komaya girdiği dönemde başlayacak ve oyunculara Daryl Dixon karakterini canlandırma şansını verecek.
 
    Kendilerine Call of Duty tarzı bir oynanışı örnek seçmeyen Terminal Reality ekibi, bu oyunda öldürmenin değil de kaçmanın ilk planda olduğunu belirtiyor. Oyunla ilgili daha fazla bilgiye ve ilk oynanış sahnelerine aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz. İlk oynanış sahnesinin 2:26'dan itibaren başladığını belirtelim.