Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong İçin Yeni Mod Harita Sistemini Oyuna Dahil Ediyor

 
 
Game Science tarafından biz oyun severlere sunulan ve çıkışı ile beraber büyük ses getiren aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için yepyeni bir mod yayınlandı. Oyun bildiğiniz üzere herhangi bir harita sistemini içermiyor ve bu durum bazı oyuncuları zora sokuyor. Durum böyle olunca mod geliştiricileri buna bir çözüm getirmek istiyor.
  
Black Myth: Wukong artık harita sistemine sahip
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, birçok oyuncunun Wukong’la ilgili yaşadığı en büyük sorunlardan biri oyun içi bir haritanın olmaması. Şimdi ise yayınlanan yeni bir mod bu duruma bir çözüm getirmiş durumda. Mod geliştiricisi 'wmm555' tarafından ortaya çıkan yeni bir paket, oyun içi bir haritayı ekliyor ve böylece oyuncular nerede olduklarını ve nereye gideceklerini doğrudan görebiliyor.
 
Ortaya çıkan yeni mod sayesinde oyuncular ortamları daha rahat bir şekilde keşfedebiliyor ve olmazsa olmaz bir mod olarak karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
Modu indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu yere giderek "b1" klasörüne çıkarmanız gerekiyor. Ayrıca Steam platformu üzerinden oyunu başlatma seçeneklerine “-fileopenlog” komutunu eklemeniz lazım. Bunu yapmadığınız takdirde mod herhangi bir şekilde çalışmıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak IEM Rio 2024 Avrupa Elemeleri'nde Eternal Fire Finale Yükseldi!

sh4dy_081991

27.8.2024 01:50:44

0
Tam aradigim mod oyunda surekli bir harita olmayisinin eksikligini hissediyordum. Yapimci neden harita sistemi eklememis onuda anlamadim acikcasi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız