Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard Nasıl Bir Deneyim Sunacak? İşte Oynanış Videosu

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini BioWare ekibinin üstlendiği tek oyunculu aksiyon rol yapma ile Dragon Age: The Veilguard için yeni detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen etkinlik kapsamında oyunun 20 dakikalık oynanış görüntüleri ortaya çıktı ve projenin nasıl bir yapıya sahip olacağı artık herkes tarafından biliniyor.
 
Dragon Age: The Veilguard tek oyunculu ve hikaye odaklı olacak
 
 
 
Dragon Age serisinin uzun süredir beklenen devam oyunları arasında yer alan The Veilguard için yayınlanan ilk fragman oyuncular tarafından bir hayli eleştirildi. Çünkü burada yer alan animasyon ve içerik tarzı çok renkli ve daha çok Fortnite videosu gibi geldi. Durum böyle olunca ilk fragmanın ardından oyuncular oynanış videosunu beklemeye koyuldu. Oynanış videosu ilk fragmanın resmen kurtarıcısı oldu.
 
Dragon Age: The Veilguard ile beraber büyük bir maceraya adım atmaya hazırlanıyor, güçlü elf tanrıları ile yüzleşebiliyor ve dünyaya saldıkları yıkımdan kurtulmak durumunda kalıyoruz. Oyunun daha önce servis oyunu olup olmayacağı tartışma konusuydu. Ancak geliştirici ekip oyunun tamamen tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapıya sahip olacağını doğruladı.
 
Dragon Age serisinin tarzını korumayı hedefleyen oyunda yoldaşlarınızla beraber beklenmedik maceralara atılabiliyor, ekibinizi toplayabiliyor ve diğer karakterlerle çeşitli ilişkiler kurabiliyorsunuz. 20 dakikalık oynanış videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
Dragon Age: The Veilguard bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Amerzone: The Explorer’s Legacy Remake Çıkış Tarihi Açıklandı Game of Thrones Temalı Yeni Mobil Oyun Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2024 19:33:26

0
Dragon Age Origins ayarında birşey beklerken 3 skilli aksiyon oyunu yapmışlar. Karakterler de rezil görünüyor. Fortnite gibi oyun Allah belanızı versin BioWare/EA. İçinden geçmedikleri seri kalmadı ne berbat bir devir bu ya.

BSC Misafiri

14.6.2024 10:04:03

0
Oyun iyi gözüküyor beklemeye değer.

BSC Misafiri

13.6.2024 10:39:34

+1
Karanlık atmosfer ,gözleriniz bozuk herhalde,oyun neon disko topuna dönmüş tüm canavarlar parıl parıl parlıyor sanki paris moda haftası gibi ,nerede o eski dragon age, nerede bu umarım düzeltirler. Yurt dışında oyuncular topa tuttu bizde harika diyorlar.

BSC Misafiri

12.6.2024 23:12:02

0
Oyun çok iyi görünüyor, yüzlerce saat gömmeye hazırım vallah, ön sipariş açılsa anında kapacam, ya 60 dolar ya 70 dolar olacak bu oyun kesin

aykut291

12.6.2024 16:48:15

0
İyi güzel duruyor bence.İlk fragmanda baya bir korktum tırt olucak die o renk paletini görünce.Karanlık bir atmosfer şimdilik gördüğüm kadarıyla Birnirini tekrar eden aynı etkinliklerle dolu bomboş açık Dünyada yok.Oyun düz bir yapıda gayet güzel görünüyor. Olumlu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız