6 Ocak'ta Naughty Dog'la İlgili Duyuru mu Var?

Samet Konuksal


    Şu sıralar  The Last of Us'ın yeni DLC'si ve Uncharted üzerinde çalıştığını bildiğimiz Naughty Dog ile ilgili birçok söylenti de bulunuyor. The Last of Us'ın PS4 sürümü ve Crash Bandicoot bunlardan birisi. PlayStation İtalya'nın Facebook sayfası, yeni söylentiler doğuracak bir görsel paylaştı. 
 
    Üzerinde İngilizcesi "We were 'naughty' and we're proud of that" olan ve anlamı "Yaramazız, bununla gurur duyuyoruz." olan bir cümleye yer veren PlayStation İtalya sayfası, küle dönmüş kontrolcüyle birlikte görseli süslemiş. Kontrolcünün hemen dibinde bulunan köpek pati izi de dikkatleri çekiyor. Yayınlanan görsel 6 Ocak tarihini işaret ediyor.
 
    İtalyan oyuncuların yaptığı bilgilendirmelere göre 6 Ocak, ülkede 'Befana' günü olarak geçiyormuş ve o gün resmi tatil sayılıyormuş. İtalyanların inancına göre eskiden her 6 Ocak'ta Befana isimli bir cadı çocuklara hediye dağıtırmış. Yaramaz çocuklara ise hediye yerine kömür verilirmiş. Yani görselde yer alan kontrolcünün anlamı oradan geliyor. 
 
    Ne olabilir, basit bir kutlama mesajı mı? Yoksa gerçekten de Naughty Dog'la ilgili yeni bir haber mi? 6 Ocak'ı beklemekten başka çaremiz yok..