Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor

 
 
Saber Interactive tarafından biz oyun severlere geçtiğimiz günlerde sunulan savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40K: Space Marine 2 için ilk güncelleme yayınlandı. Ortaya çıkan yama notlarına göre yeni güncelleme işlemci performansını optimize ediyor ve daha iyi bir performans sunuyor.
 
Space Marine 2 çok olumlu etiketine sahip 
 
 
 
Warhammer 40K: Space Marine 2 için yayınlanan güncelleme detaylarına bakacak olursak, temel olarak artık işlemciye bağlı olan senaryolarda oyunun daha iyi bir performans sergileyeceği vurgulanıyor. Geliştirici ekip, yeni güncellemenin daha çok üst düzey işlemcilerde iyi bir şekilde çalıştığını belirtiyor. Bu yüzden orta düzey bir işlemciye sahipseniz büyük bir fark göremeyebilirsiniz.
 
Saber stüdyosu ayrıca Eylül ayı içerisinde yayınlayacağı yeni bir güncelleme ile beraber ultra geniş monitörler için destek ekleyeceğini belirtti. Diğer taraftan Battle Barge'da özel PvE lobileri ve bir Sparring arenasının da oyuna dahil olacağını aktardı. Öte yandan NVIDIA DLSS 3 ve AMD FSR 3.0 teknoloji desteklerinin ne zaman geleceği henüz açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı LCK Bölgesel Finalleri Başladı!

Fearless_tr

14.9.2024 15:34:48

0
Performans modunda kaplama ve cözünürlük cok kötü konsollarda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız