Like a Dragon Gaiden'ı 4 Saat Kadar Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz

Mehmet Tandoğan

 
 
Like a Dragon/Yakuza serisi içerisinde sevilen bir yere sahip olan Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name için yepyeni bir etkinlik başlatıldı. Bu kapsamda oyunu 4 saat kadar tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu gözlemleyebiliyorsunuz.
 
Like a Dragon / Yakuza serisi için Steam'de indirim mevcut
 
 
 
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name’i ücretsiz oynamak için 28 Ekim tarihine kadar süreniz bulunuyor. Diğer taraftan Judgment, Lost Judgment ve Like a Dragon: Infinite Wealth gibi seri oyunları 7 Kasım'a kadar büyük indirimlerle satışta. Dolayısıyla Steam platformuna bir göz atmanızda fayda var.
 
4 saatlik oyun süresi ile beraber Like a Dragon Gaiden içerisinde oyuncular, Joryu kod adıyla bilinen Kazuma Kiryu'nun hikayesini takip edebilir ve Yakuza ile Ajan olmak üzere iki farklı dövüş stilini kullanarak düşmanları ortadan kaldırmaya çalışabilir. Aksiyon dışında etrafı gezinerek karaoke salonuna geçiş yapabilir, arenalara çıkıp dövüşebilir ve çok daha fazla yan etkinliğe adım atabilirsiniz.
 
Steam platformunda çoğunlukla olumlu etiketine sahip olan Like a Dragon Gaiden, şu anda Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC için mevcut. Serinin en yeni oyunu Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii ise 21 Şubat tarihinde geliyor.