Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var!

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulması beklenen futbol serisinin en yeni oyunu EA FC 25 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 20 Eylül tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan oyun, bir önceki sürüme göre oldukça gelişmiş bir yapıya sahip olacak. Şimdi ise oyunda yer alan müziklerin tam listesi açıklanmış durumda.
 
EA FC 25'te ünlü şarkıcıların parçaları yer alıyor
 
 
 
Merakla beklenen EA FC 25 hem animasyonlar hem de müzik listesi anlamında yenilikçi bir yapıya sahip olacak. Özellikle bu tarz futbol oyunlarında müziklerin ön plana çıkması ve kullanıcılara hitap etmesi büyük önem arz ediyor. Çünkü menüde gezinirken, taktikler yaparken ve daha birçok detaya göz atarken müziklerle beraber daha fazla oyuna kendinizi kaptırabiliyorsunuz.
 
EA FC 25 oyununda yer alacak şarkı listesi gerçekten de dolu dolu diyebiliyoruz. Özellikle Billie Eilish, Charli XCX, Glass Animals, J Balvin ve daha birçok ünlü sanatçı ile beraber çeşitli çalışmaların burada olduğunu aktarabiliyoruz. Bunun yanı sıra Türk rap sanatçısı Summer Cem’in "Verkaç" isimli parçası da oyundaki yerini almayı bekliyor.
 
Oyunda yer alacak tam şarkı listesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı

BSC Misafiri

17.9.2024 17:01:08

0
peso pluma- tulum parcasini yeniden gormek isterdim. gecen senenin en guzel parcalarindan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız