Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation'ın 30. yıl dönümüne özel yepyeni koleksiyon sürümleri duyuruldu. Koleksiyona bakacak olursak hem PlayStation 5 hem de PlayStation 5 Pro'ya özel olduğunu aktarabiliriz.
 
PlayStation 5 yepyeni koleksiyon sürümüne kavuşuyor
 
 
 
30. yıl dönümüne özel PlayStation 5'in dijital sürümü, orijinal PlayStation ile aynı renkte bir konsolu bizlere sunacak. Bununla beraber uyumlu bir DualSense kontrol cihazı, disk sürücüsü için konsol kılıfı (hala ayrı satılıyor), dikey bir stant, 1 adet poster, 1 adet orijinal PlayStation temalı kablo bağlantı yuvası ve çok daha fazlasını içerecek.
 
PlayStation 5 Pro koleksiyon sürümüne bakacak olursak, yukarıda saydığımız aksesuarların yanı sıra DualSense Edge ve DualSense Şarj İstasyonu da yer alacak. Açıklanan detaylara göre PlayStation 5 Pro'nun üzerinde bir numara olacağı ve konsolun dünya çapında 12.300 adetle sınırlı kalacağı aktarılıyor.
 
 
 
Öte yandan 30. yıl dönümüne özel DualSense ve DualSense Edge kontrolcüsü ayrı ayrı da satışa sunulacak. Koleksiyon ön siparişleri 26 Eylül tarihinde başlayacak ve 21 Kasım'da satışa sunulacak. Fiyatlar henüz belli değil.
 
Son olarak PlayStation Direct'in mevcut olduğu bölgelerde, PlayStation Network hesabı olan oyuncular PS5 Pro, Portal ve DualSense Edge'in ön siparişini buradan verebilecek. Olmayan bölgelerde ise resmi satıcılar aracılığıyla ön sipariş şeklinde satın alım yapabileceksiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

19.9.2024 23:32:04

+1
30. yıl dönümüne özel PlayStation 5'in dijital sürümü, orijinal PlayStation ile aynı renkte bir konsolu bizlere sunacak. Bununla beraber uyumlu bir DualSense kontrol cihazı, disk sürücüsü için konsol kılıfı (hala ayrı satılıyor), dikey bir stant, 1 adet poster, 1 adet orijinal PlayStation temalı kablo bağlantı yuvası ve çok daha fazlasını içerecek. Bu paragraftan bundle olacak gibi yanlış anlam çıkarmışım.

mehmetalpertr

19.9.2024 22:48:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Bunu beğendim gerçekten. Pro’yu o saçma aletle bundle yapmışlar ama slim alabilirim.
PS Portal ayrı satılıyor.

mehmetalpertr

19.9.2024 22:45:26

0
Ancak makine çıkar Sony.... Aman ha oyun yaparsın felan.. Bu arada PS1 teması her zaman favorimdir.

Jack Rabbit Slims

19.9.2024 22:05:02

0
Bunu beğendim gerçekten. Pro’yu o saçma aletle bundle yapmışlar ama slim alabilirim.

BSC Misafiri

19.9.2024 21:00:18

0
harika olmuş..bayıldım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız