Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ekstrem Spor Oyunu Descenders Next Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını No More Robots ve geliştiriciliğini RageSquid ekibinin üstlendiği ekstrem sporları oyunu Descenders Next resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun ilk etapta 2025 yılı içerisinde Xbox Series, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden mevcut olacak. Aynı zamanda Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass kütüphanesinde de yer alacak.
 
Descenders Next'te ihtiyacınız olan tüm sporlar yer alacak
 
 
 
Bisikletlerle beraber yokuş aşağı inebileceğimiz, çeşitli hareketler sergileyebileceğimiz, karla dolu dağın zirvesinden aşağı doğru kayabileceğimiz ve çok daha fazla ekstrem sporla yer alabileceğimiz Descenders Next, yukarıda bahsettiğimiz platformların haricinde daha sonraki bir tarihte PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına çıkışını gerçekleştirecek. Diğer taraftan No More Robots'un bir temsilcisi Gematsu'ya çeşitli açıklamalarda bulunarak Switch konsoluna gelebileceğinin sinyallerini verdi.
 
Descenders Next, ihtiyacınız olan tüm ekstrem sporları bir araya getiriyor. Serinin ilk oyunu 6 yıl önce piyasaya sürüldüğünden bu yana 30 milyon oyuncuya ulaşmış durumda. İlk oyunun başarısının ardından gelecek olan devam oyunu, oyuncuların beğenisini kazanmayı hedefliyor ve daha fazla oyuncuya ulaşmak için gün sayıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Stumble Guys, Switch Konsoluna Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu Dead by Daylight Castlevania Bölümü İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız