Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark and Darker Mobile'ın Küresel Beta Testi İçin Ön Kayıtlar Başladı

 
 
KRAFTON, INC., Bluehole Studio tarafından geliştirilen DARK AND DARKER MOBILE’ın ağustos ayında gerçekleşecek küresel beta testine katılmak isteyen kullanıcılar için ön kayıtların açıldığını duyurdu.
 
DARK AND DARKER MOBILE'ın uluslararası çapta gerçekleşecekilk beta testi, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların yüksek beklentilerini karşılamayı hedefliyor. 1 Ağustos Perşembe’den 11 Ağustos Pazar’a dek toplamda 11 gün sürecek test, aralarında ABD, Japonya, Kore ve Türkiye'nin de bulunduğu belli başlı ülkelerde yürütülecek ve hem Android hem de iOS işletim sistemlerini kullanan mobil cihazlarda gerçekleşecek. Katılım için başvurularınızı 16 Temmuz Salı gününden 31 Temmuz Çarşamba gününe kadar resmî DARK AND DARKER MOBILE web sitesi üzerinden yapabilirsiniz.
 
DARK AND DARKER MOBILE, bu küresel beta testi aracılığıyla çeşitli yeni içerikleri oyuncuların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. İlk olarak merakla beklenen, güçlü uzun menzilli saldırılarıyla tanınan ve büyü kullanan yeni “Büyücü” sınıfı oyuna merhaba diyecek. Ayrıca teste katılan kullanıcılar kolaylık sağlayacak çeşitli özellikleri ve yaşam tarzı içerikleri sunan köy sistemini deneyimleyebilecek. Oyuncular köyde balık tutabilir ve köyün çevresinde veya zindanlarda bulunan malzemeleri kullanarak yemek pişirebilirler. Paralı asker sistemi, oyuncuların paralı askerlerin davranış kalıplarını seçmesine olanak tanıyacak şekilde geliştirildi ve daha dengeli bir oyun deneyimi sağlamak için silahlar, eşyalar ve sınıflarda ayarlamalar yapıldı.
 
 
 
KRAFTON ayrıca resmî DARK AND DARKER MOBILE YouTube kanalında oyunun baş yapımcısı olarak geliştirme süreçlerini denetleyen Joonseok Ahn'ın yer aldığı bir röportaj videosu yayınladı. Videoda Ahn düşüncelerini, "Önceki testlerden aldığımız kapsamlı geri bildirimlere dayanarak oyun denge ayarlamalarından yeni sınıflara ve zindanlara kadar çeşitli içerikler hazırladık. Daha eksiksiz bir DARK AND DARKER MOBILE deneyimi için yaklaşan bu teste oyuncuların aktif ilgisini ve yorumlarını sabırsızlıkla bekliyoruz," sözleriyle dile getirdi.
 
Haziran ayının sonunda Kore'de yapılan testin ardından birçok kullanıcı, geliştirilmiş kullanılabilirlik ve yeni eklenen PvE içeriği hakkında olumlu geri bildirimler vermişti. DARK AND DARKER MOBILE’ın, bu yıl içinde küresel olarak piyasaya sürülmesi hedefleniyor ve bu süreçte oyuncularla aktif etkileşimin oyunun geliştirme süreçlerine önemli katkısının altı çiziliyor.
 
Ayrıca DARK AND DARKER MOBILE’ın, ağustos ayının sonunda Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen dünyanın en büyük oyun fuarı gamescom 2024'te yer alacağı ve fuar katılımcılarına çeşitli etkinlikler ile oynanış kesitleri sunulacağı belirtiliyor.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
EA Sports FC 25'in Ultimate Edition Kapak Görseli Belli Oldu VCT 2024: EMEA 2. Aşama Playoff Üst Tur Finalistleri Belli Oldu!

BSC Misafiri

21.7.2024 14:02:09

0
Oyuna girmek istiyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız