Battlefield 3'te Activision'ın Binasını Yok Edelim

Alkan Adakaner

Battlefield hayranları bu sahneyi çok seveceklerdir


    Oyuncuların büyük bölümü Battlefield 3'ün harika bir oyun olacağını düşünüyor. FPS oyuncularının ise bu oyundan çok büyük beklentileri var. Tabi Electronic Arts'ın da beklentileri hiç düşük değil, ne de olsa piyasada Activision gibi güçlü rakipleri var.
 
    2011 sonunda büyük bir savaş başlayacak Activision'ın Call of Duty: Modern Warfare 3 adlı oyunu ve Electronic Arts'ın Battlefield 3'ü büyük bir mücadeleye girişecekler. Bu mücadelede EA özellikle grafiksel konuda üstünlüğü eline almış bulunuyor. 
 
    Frostbite 2.0 ile geliştirilen Battlefield 3'ün bu grafikler bir yana oynanış ve gerçekçilik yönünden de Modern Warfare 3'ü geçeceğini düşünen çok sayıda oyuncu var. Peki ya satışlar konusu? Battlefield 3 gerçekten de Modern Warfare 3'ü geçebilir mi? Bunu zamanı geldiğinde göreceğiz.
 
    Aşağıdaki video ise "sanırım" Electronic Arts'ın Battlefield 3 ile Activision'ı yeneceğini düşünenler tarafından yapılmış. Daha doğrusu binanın üstüne sadece "Activision" yazısı yerleştirilmiş, ama yine de çok hoş olmuş. Eğer gerçekten de Battlefield 3 beklenen başarıyı gösterirse aşağıdaki video durumu çok iyi bir şekilde özetlerdi.