Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Zor durum kaçınılmazdır, saygılı olmak gerekir."

Brink, her ne kadar çoğu kişi tarafından eleştirilse de, takıma dayalı multiplayer FPS severler tarafından beğenilmişti.

     Çıkışıyla birlikte yoğun bir eleştiri oklarıyla karşılaşan Brink'in yapımcı şirketi Splash Damage'in CEO'su Paul Wegdwood, geç de olsa konuştu. Edge dergisine konuşan Wegdwood, "Zor durum herkesin başına gelebilir, bu gibi durumlarda saygıyı yitirmemeniz gerek." açıklamasını yaptı.
 
     Yapımcı ekibin dört haftada ortalama 160 saatini Brink için harcadığını dile getiren Wegdwood, "İnsanlar eleştiri yaparken bazı şeyleri unutuyor. Bizler de insanız biliyorsunuz değil mi? Bizler de hata yapabiliriz." şeklinde konuştu.
 
     Wedgwood, "Oyunun hızlıca çıkması için uğraş verdik, bazen fedakarlıklar yapıp fazla mesailere kaldık. Böyle bir krizin patlak vermesini biz de istemezdik. Sorunları telafi edip hataları düzeltmek istiyoruz." dedi.
 
     Multiplayer odaklı Brink, PC, Xbox 360 ve PS3 için çıkışını yapmıştı. Geliştirici ekip Splash Damage, yeni bir DLC üzerinde çalışıyor. Yeni haritalar, kostümleri getirecek olan DLC, bu yaz aylarında çıkacak ve ilk iki hafta boyunca ücretsiz olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Edge fps pc ps3 xbox 360
PlayStation Vita GamesCom'da Görücüye Çıkıyor Xbox 360'a Yeni Oyuncaklar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

27.7.2011 10:12:31

0
Evet iğrenç bir oyun,pc indirdim kurdum yemin ediyorum en fazla 10 dk oynadım geri sildim pc den acayip derecede saçma neyin ne olduğu belirsiz,grafik desen oda yok günümüze yakışmayan demode grafik çok çok kötü bu frima iflas ederse şaırmasınlar sakın.

Project Scorpio

26.7.2011 23:38:56

-1
Yılın en çöp FPS oyunu, konsol versiyonunu kusursuz yapmaları gerekirken gidip PC de daha çok uğraşmış mallar.

BSC Misafiri

26.7.2011 21:17:19

0
hakkaten emeğinize yazık valla o tek kişilik mod nedir abi öyle ya açıkçası fps olarak ben beğendim sesler silahlar oynanış güzelde yok emmi siz tek kişilik modda batırmışsınız anca böyle bir mod koyarak oyunun içine edebilirdiniz tebrik ediyorum sizi.ulan birde aylarca bekledim brink çıksın diye hay kafama oturayım.

unforgiven_41

26.7.2011 20:11:26

0
çok basit ve sarmayan bir oyun ne amaçla yapıldığını anlayamadım 5 dkka bile oynamadan kaldırdım.

senseman62

26.7.2011 20:00:47

0
gereksiz bir oyun hele şkür kabul etmişler,geçiniz ( next)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brink
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız