Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions 2024'te Leviatán ve Team Heretics Üst Tura Yükseldi!

 
     Riot Games tarafından Güney Kore'de düzenlenen VALORANT Champions 2024 Playoff etabı 2. gününde; Leviatán ve Team Heretics rakiplerini mağlup etti!
 
    VALORANT Champions 2024 Playoff etabı 2. gününde G2 Esports ile Leviatán ve Fnatic ile Team Heretics karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda Leviatán ve Team Heretics rakiplerini 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldiler.
 
 
 
     G2 Esports ile Fnatic alt turda, Leviatán ile Team Heretics, üst turda eşleşti. Alt turda mağlup olan takımlar turnuvaya veda ederken üst turda mağlup olan takımlar ise alt tura düşecek. 
 
     VALORANT Champions 2024 Playoff 3. gün karşılaşmaları alt tur etabıyla devam edecek. Günün ilk karşılaşması DRX ile Trace Esports, ikinci karşılaşması G2 Esports ile Fnatic arasında oynanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
PlayStation Plus'a Ağustos Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı World of Warcraft, Gamescom 2024'te The War Within'in Lansmanını Kutluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız