Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncılığını HOOK ve geliştiriciliğini Duality Games’in üstlendiği korku odaklı gerilim-macera oyunu Unholy, konsollara çıkmayı hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına 13 Eylül tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
Unholy korku ve gerilim dolu bir yapıyı sunuyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere korku macera oyunu Unholy ilk olarak 20 Temmuz 2023'te Steam üzerinden PC için yayınlandı. Şimdi ise mevcut nesil konsollara gelmeyi bekliyor. Çocuğunuzun kayboluşunun gizemini ortaya çıkarmak için büyük bir mücadeleye adım attığınız yapımda, tuhaf bir dünyanın kapısını aralıyor ve ipuçları bulmak için etrafı keşfetmek durumunda kalıyorsunuz.
 
Korku oyunlarında bildiğiniz üzere bulmaca içerikleri de yer alıyor ve burada keşfedilecek iki paralel dünyadan bahsedebiliyoruz. Acımasız bir Sovyet sonrası Doğu Avrupa kasabasında yer aldığımız oyunda atmosferin ve ortamların oldukça karanlık olduğunu vurgulayabiliyor ve tüyler ürperten bir dünyada hayatta kalmanın yollarını arıyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız