Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws Dünya Çapında Çıktı

 
 
Gold ve Ultimate Edition sahiplerinin erkenden erişim sağladığı ancak 30 Ağustos tarihi ile tüm dünyada çıkışını gerçekleştiren Star Wars Outlaws şu anda Xbox Series X/S, PS5 ve PC platformları için mevcut durumda.
 
Star Wars Outlaws karışık incelemelere sahip
 
 
 
Eleştirmenlerden ve oyunculardan bir yandan iyi, diğer yandan ise kötü eleştiriler alan, iyi olduğu kadar sorunlu tarafları da bulunan yapım, The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi olaylarının arasında geçiyor. Oyun içerisinde başını belaya sokan Kay Vess adlı bir karakteri kontrol ediyor ve bölgedeki en büyük soygunu planlamak için büyük bir mücadeleye atılabiliyoruz.
 
Nix adlı yoldaşımızla beraber ilerlemeye başladığımız Star Wars Outlaws'ta gizlilik, parkur, nişancı ve çok daha fazla unsur yer alıyor. Massive Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre ilerleyen süreçte oyuna iki genişleme paketi dahil olması bekleniyor ve ilk paket Wild Card adıyla bu sonbaharda piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Call of Duty: Black Ops 6 Multiplayer Beta Erken Erişimi Yayınlandı Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.9.2024 19:31:13

0
Harika bir oyun, daha iki tane bulmacayı çözüp de kilit açmayı algılayamayan mamunları ya da oyunu oynayacak sistemi olmayan soytarıları ciddiye almayın. Alın, oynayın ve kendi yorumlarınıza değer verin.

BSC Misafiri

1.9.2024 10:54:03

0
Oyun gayet mukemmel Konsolda hic sikinti olmadi yanlizca PC de sikinti var optimizazyon BAG VS optimize olmayınca pc de hep olacak firmada zaman icinde duzeltecektir elbetteki sikintilari herkezin oynadiği cihazlar mukemmel olmuyor oyunda o cıhazda sikintili calilacak ve herkezin oyun tercihi oyun beyenisi farklidir bir oyun cikinca hemen oyunu kotulemeyelim kotu olmus diyerekten acaba oynanan PC & Konsoldami var sikinti veya oyundaki yada oyun oynayan kişidemi fiyasada beş para etmez nice berbat oyunlar var ve paraya demez oyunlar bu oyun dediydim gibi herkezin oynama zevki ve tarziyla alakali biraz insan olarak geniş ve empati kurali sizin sevdiniz berbat beş para etmez Cook pahali oyunlarda ben sevmiyorum oyunu bedava ucretsiz gelse beyenilir para verilince hemen yargilariz biraz kendimizde arayalim sorunlari

mehmetalpertr

1.9.2024 00:32:41

0
Ubi+ alıp oynamak niyetindeydim. Ama geçen martta annemi kaybettiğimden beri oyun oynayamıyorum. Oyun güzel görünüyor. Oynayan arkadaşlara iyi oyunlar dilerim.

BSC Misafiri

31.8.2024 21:48:42

0
Yaklaşık 10-12 saattir oynuyorum oyunu. Standart ubisoft kalitesinin üzerinde bir oyun olmuş. Ara sıra ufak buglar olsada çok rahatsız edici birşeyle karşılaşmadım. Mekan tasarımları mükemmel olmuş. Genel olarak 8/10 luk bir oyun. Hafiften mad max in oyununu anımsattı. Ana karakter bu kadar itici olmasa 9 puan verirdim.

BSC Misafiri

31.8.2024 18:17:23

+1
Sıkıcı ve kaliteden yoksun oyunlara doymadınız mı ? Buyrun birde bunu deneyin. -bugisoft
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız