Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten Bağımsız Yapımcılara Özel Platform


    Oyun dünyasının önemli firmalarından Square Enix, Collective ismindeki yeni bir projeyi duyurdu. Kickstarter benzeri bir site olan Indiegogo ile ortaklaşa yapılan bu projede Square Enix, bağımsız yapımcılara destek veriyor.
   
    Bu projede Steam Greenlight ile Kickstarter'ın sistemlerini bir arada görüyoruz. Bağımsız yapımcılar Collective'a, geliştirmek istediği oyun fikirlerini aktaracaklar. Ardından ise 28 gün boyunca oyuncular bağımsız yapımcılara destek olacak. Tabii bu oyunlara Square Enix tarafından destek verilme ihtimali de var. 
 
    Collective sisteminin en heyecan verici yönlerinden birisi de Eidos oyunlarıyla ilgili. Belirtilenlere göre oyuncular, eski Eidos IP'leriyle ilgili olan düşüncelerini Collective ile birlikte oylamaya sunabilecekler. Yani Legacy of Kain gibi eskilerde kalmış seriler, Collective sayesinde bir şekilde hayatına devam edebilir.
 
Sistem hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
collective indie bağımsız yapımcı square enix
Costume Quest, iOS İçin Çıktı BF Yapımcısı DICE, Linux'ta Çalışmak İstiyor

2K

14.10.2013 02:11:39

0
Bağımsız geliştiriciler için bir güzel fırsat daha elinde çok iyi fikirleri olan fakat destek bulamayan geliştiriciler bu sayede Square Enix'den destek alabilirler tabi 4 milyon satış rakamına bile az diyen bir firma destek mi olur yoksa köstek mi olur bilinmez.Bir de 'eski Eidos IP'leri hakkında görüş sunmak gerçekten çok iyi olmuş malum Square Enix'in bir ton hayranlarının yıllardan beri beklediği ama inatla çıkarmadığı IP'leri var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız