Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers, Seri içerisinde Steam'de Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

 
 
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers, Steam'de diğer Sonic oyunlarına göre en çok eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. SteamDB'ye göre bu yeni Sonic oyunu, geçen hafta piyasaya sürülmesinin ardından Steam'de 19.181 eş zamanlı oyuncuyla zirveye ulaştı.
 
Önceki rekor Sonic Mania tarafından kırılmıştı. Yaklaşık beş yıl önce çıkış yapan Mania 11.937 eş zamanlı kullanıcı sayısına sahipti.
 
Sonic Frontiers seri içerisinde en çok eş zamanlı oyuncuya sahip yapım oldu 
 
 
 
Sonic Frontiers ile macerayı büyütmek isteyen geliştirici ekip Sonic Team, açık bir dünyayı bu oyun ile bizlere sunuyor. Serinin en yeni oyunu olan bu yapım önceki Sonic oyunlarından farklılık gösteriyor. Bu yenilikler sayesinde de oyuncuların ilgisinin çekildiği görülüyor.
 
Sonic Frontiers bu yenilikçi yapısıyla beraber Steam'de 19.181 eş zamanlı oyuncuyla zirveye ulaşıyor. Yenilikçi yapısı içerisinde yeni açık dünya platform öğeleri, özgürlükçü yapısı ve daha fazlası yer alıyor.
 
Karşılaştırma yapmak için bugüne kadar diğer Sonic oyunları tarafından ulaşılan en iyi eş zamanlı oyuncu sayılarını aşağıdan bulabilirsiniz: 
 
- Sonic Frontiers – 19,181
- Sonic Mania – 11,937
- Sonic & All-Stars Racing Transformed – 5,861
- Sonic Origins – 2,668
- Sonic Forces – 2,058
- Sonic Generations – 1,686
- Team Sonic Racing – 1,056
- Sonic Lost World – 252

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle platform pc Sonic Frontiers
Arcade Dövüş Oyunu The Rumble Fish 2 için Karakter Fragmanı Yayınlandı No Man’s Sky, PlayStation VR2'nin Çıkışıyla Beraber Mevcut Olacak

BSC Misafiri

13.11.2022 20:33:49

0
Lost World :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız