Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 4 Neden HD Collection'da Yok?

Henry Townshend'in öyküsü oldukça ilginçti

     Silent Hill HD Collection'ın içinde bildiğiniz gibi Silent Hill 2 ve 3 bulunacak. Önceki nesilde piyasaya çıkan bu iki oyunun arasında Silent Hill 4: The Room ise bulunmuyor. Bu garip durum serinin hayranlarının hoşuna gitmemişti. Konami neden 4. oyunun HD Collection'da olmadığı yönündeki sorulara sonunda bir yanıt verdi.

     Silent Hill: Downpour'un da geliştiricisi olan Vatra Games'ten Tomm Hulett, serinin hayranlarının gerçekten önemsediği oyunları HD Collection'a koyduklarını söyledi ve hayranların %100 olarak istemedikleri bir şeyi onlara sunmak istemediklerini vurguladı.
 
     Hulett, "Eğer bir Silent Hill hayranıysanız  2 veya 3'ü daha çok sevmezsiniz. İşte ikisini de size sunuyoruz. Böylece herkes mutlu" dese de Silent Hill 4'ün olmaması gerçekten de üzücü.
 
     Her ne kadar Silent Hill 4 serinin önceki oyunları kadar beğenilmese de Konami'nin seriyi yaratan Team Silent adlı ekibi tarafından geliştirilen son oyun olması bakımından önemli. Ayrıca Silent Hill 4 kendinden sonraki oyunlardan çok daha kaliteli bir atmosfer sunuyordu, muhtemelen bu oyun SH: Downpour'dan da daha iyi seviyede kalacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Ücretsiz CryEngine 3'ü 100.000 Kişi İndirdi Driver: San Francisco PSN'den İndirilebilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız