Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl?

 
 
Cyan Worlds stüdyosu tarafından bir süredir geliştirilen bulmaca macera oyunu Riven Remake nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürülen bu yapım oyuncular tarafından bir hayli sevildi ve ilk incelemelerin çok olumlu olduğunu aktarabiliriz.
 
Riven Remake DLSS ve FSR desteğine sahip
 
 
 
Riven Remake, Steam üzerinden PC için Mac App Store üzerinden Mac için bunun yanı sıra Quest 2 ile Quest 3 platformlarına çıkışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda sanal başlıklarla da oynanabilen bu yapım 1997 yapımı orijinal oyunun temelini koruyor ve Unreal Engine 5 ile tamamen baştan oluşturulmuş durumda.
 
Dikkat çekici bulmaca unsurları ve üst düzey grafikleri ile bizlere sunulan bu yapım NVIDIA DLSS 3.7 Super Resolution ve AMD FSR 2.2 desteklerine sahip. Bu yeni teknoloji destekleri ile beraber oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabilir ve görüntü kaybı yaşamadan ekran kartınıza daha az yük bindirerek FPS'nizi yükseltebilirsiniz.
 
Oyun şu anda Steam platformu üzerinde %10'luk bir indirimle beraber 16.19 dolarlık satış fiyatına sahip. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna bir göz atmanızda fayda var.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız