Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Touhou Dungeon Maker: The Labyrinth of Heart PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Alliance Arts ve yayıncı ve geliştirici Unknown X, roguelike Touhou Dungeon Maker: The Labyrinth of Heart'ı PC için Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Şuan için bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Touhou Dungeon Maker, roguelike x kule savunma tarzı bir zindan yönetimi RPG'sidir. Karakterleri güçlendirin, tuzaklar kurun ve çok sayıda gelen düşmanla savaşmaya devam edin. Kendi ideal zindanınızı yaratın, saldırıdan sonra 100 gün hayatta kalın ve büyülü zindanın gizemlerini çözün.
 
Oyunun hikaye açıklaması ise şu şekilde:

Aniden zindanlar belirmeye ve Gensokyo'ya yayılmaya başladı. Zindana girdikten sonra aklınız karışacak ve sayısız kız hayaleti tarafından saldırıya uğrayacaksınız. Hiçbir şey yapılmazsa tüm Gensokyo ülkesi bu zindanlarla kaplanacak ve hem insanlar hem de canavarlar evlerini kaybedecek. Sorunu çözmek için ayağa kalkan kızlar, "zihni etkileme yeteneğine" sahip, zihinsel bozukluğa direnebilen ve illüzyonları bastırabilen kızlardı... 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Touhou Dungeon Maker: The Labyrinth of Heart PC
Güreş Oyunu WrestleQuest 22 Ağustos'a Ertelendi Soulslike Aksiyon RPG Deathbound PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız