Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch'ın Sunucu Sisteminden Yeni Bilgiler


    Blizzard'ın yıllar sonra gelen yeni oyun serisi Overwatch için henüz ortada bir çıkış tarihi yok. Firma oyunun sunucu sistemiyle ilgili bazı bilgiler paylaştı. 
 
    Konuyla ilgili konuşan Blizzard'dan Jeff Kaplan, Overwatch'ın tamamen Battle.net üzerinden çalışan bir oyun olacağını söyledi. Belirtilenlere göre Overwatch, Blizzard'ın oyun için ayırdığı Dedicated sunucular üzerinden çalışacak. Bu yüzden oyuncular kendi sunucularında Overwatch sunucusu açamayacaklar. Bunun haricinde oyunda her ne kadar özel oda kurma özelliği bulunsa da, LAN üzerinden oyun oynanmayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Free to Play Olan Wildstar İçin Yeni Bir Sinematik Yayınlandı Her İki Tomb Raider Oyunu da Xbox One'la Aynı Pakete Giriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ungalath

30.9.2015 23:05:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rozabug Kalite bişiy çıkacak orası kesin ama f2p bozuo
@t!yh=$un

gurkanse

30.9.2015 11:24:22

-3
multiplayer ın anası yanyana oynamak,babası ise lan game dir.online online evde tek başına olduktan sonra bütün dünyayla oynasan noluuuuuur oynamasam nolurrrrrr.biz atari salonlarında commodore ile büyümüş olan nesil yaşlanıyormuyuz ne :( hey gidi yanyana oynamanın keyfi hey gidi lan game.şimdiki nesil bunların tadını hiç alamayacak.öylece evde bomboş odasında tek bir arkadaşı olmadan asosyal bir şekilde online.hiç zevk alamadım şu online oynamaktan.hiç yerini tutamadı eski zevklerin :(

Rozabug

30.9.2015 11:04:09

0
Kalite bişiy çıkacak orası kesin ama f2p bozuo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız