Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nvidia, 347.25 Kodlu WHQL Sürücüsünü Yayınladı


     Ekran kartları için sürücü güncellemeleri yayınlamada oldukça hızlı davranan Nvidia, 347.25 kodlu yeni WHQL sürücüsü ile yine oyunlara yöneliyor.
 
     Bu güncelleme Direct X 10 ve 11 kullanan oyunlardaki MFAA (Multi Frame Sampled Anti-Aliasing) desteğini genişletmeyi amaçlarken, ekran kartınızı da gelecek hafta çıkacak olan Dying Light'a şimdiden hazırlıyor.
 
     Yeni sürücülere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC nvidia 347.25 WHQL
The Sims 4'ü 48 Saatliğine Deneyebilirsiniz Sony %10'luk İndirim için Kullanabileceğiniz Kodu Paylaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.1.2015 13:54:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel Bir önceki sürücüde ground zeroes'a hazırlayın denmişti. Ben eski sürüyle çok güzel kaymak gibi akıcı oynarken ground zeroes sürücüsüyle oyun akıcılığını kaybetti. Bakalım bu sürücü ile düzelecek mi? Kartım gtx675m bu arada.
Her sürücü her karta tam performans gösteremeyebiliyor malesef. Asıl amaç en güncel kartlara yönelik oluyor çoğu zaman o yüzden her kart aynı şekilde yararlanamayabiliyor. Biraz da en uygun driver ı deneyerek bulmak gerekbiliyor o yüzden.

Nevfel

23.1.2015 13:38:25

0
Bir önceki sürücüde ground zeroes'a hazırlayın denmişti. Ben eski sürüyle çok güzel kaymak gibi akıcı oynarken ground zeroes sürücüsüyle oyun akıcılığını kaybetti. Bakalım bu sürücü ile düzelecek mi? Kartım gtx675m bu arada.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız