Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Soul Aside – 18 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Geliştirici Ultizero Games, en çok beklenen PlayStation China Hero Project yapımlarından biri olan aksiyon rol yapma oyunu Lost Soul Aside için 18 dakikalık oynanış videosu yayınladı. Ağustos 2018'den bu yana oyunu ilk görüşümüz.

Lost Soul Aside PlayStation 4 için Unreal Engine ile geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
3D Side-Scrolling Aksiyon RPG Dungeon & Fighter: OVERKILL PC için Duyuruldu Delightworks'ün Başkanlığına Street Fighter Serisinin Yapımcısı Yoshinori Ono Getirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ozi_ozmon

28.4.2021 10:58:14

0
2013 de çıkan DmC: Devil May Cry Combo'larının aynısını yapmışlar. Oynanış bile bana aynı geldi. Belki kodları alıp sadece animasyonları değiştirmişlerdir. Bu arada 2013'deki DmC hem oynanış hemde combo zenginliği açısında favori hack and slash oyunumdur.Oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederim.

BSC Misafiri

28.4.2021 06:09:02

0
Kişisel bir yorum yapacağım, bu kadar karışık ve ne yaptığını bilmeden sadece tuşlara basma durumunu hiç sevemedim, Beyonetta gördüğüm en iyi kombo sistemine sahip oyunlarından biri ama bir yerden sonra ne yaptığını anlayamıyorsun, sadece saldırılardan kaçmak için az çok rakibi takip ediyorsun, sonrası bilindik şekilde belli belirsiz tuşlara basmak, bu oyundan böyle duruyor, kombo yapıyor ama noneluyor anlaşılmıyor, çoğu Asya kökenli oyunda durum böyle...

raxacoricofallapatorian

27.4.2021 14:24:43

0
O 1v1 (pvp mi artık yoksa boss fight gibi mi neyse) sahneleri ne öyle ya? Dandik mobil oyun reklamları gibi hissettiriyor ve aşırı yorucu görünüyor. Diğer türlü oyunun atmosferi güzel görünüyor ama o sahneler kesinlikle büyük eksiyi hakediyor.

mehmetalpertr

27.4.2021 13:27:47

0
Bunu beğenenler Guijan 3'e de bi baksın. Onu bitirdim ve buna çok benziyordu.

darkdogan

27.4.2021 12:46:03

0
Çince konuşmalar hariç oyun bayağı iyi duruyor,bekleme listeme attım.Anlaşılan PS4 PRO ile daha en az 3 yıl güzel oyunlar görmeye devam edecez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız