Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Journey Betasının Ayrıntıları

Journey'in betası her hafta Çarşamba günü 01:00 ile 05:00 arası (Türkiye saati ile) yapılacak.
 
     Sony, Journey'in beta davetiyelerini oyunculara dağıtmaya başladı fakat bunlardan bir tanesine sahip olabilmek için ya çok şanslı ya da yapımcı firmanın sıkı bir takipçisi olmanız gerekiyor.
 
     PlayStation Plus üyelerinden thatgamecompany'nin diğer bir oyunu olan Flower'ın hayranlarından seçilen kişiler beta listesine adını yazdırabiliyor. Oldukça kısıtlı bir oyuncu kitlesini kapsayacak bu grubun arasına girebilirseniz davetiyenizi XMB mesaj kutunuzda bulacaksınız. Yarından itibaren başlayacak beta 12 Temmuz'a kadar devam edecek.
 
     Diğer bir olasılık da thatgamecompany'nin Facebook sayfasını takip etmek. Yapımcının Facebook sayfasında ve PlayStation Blog'da beta için sınırlı sayıda davetiye dağıtılacak. Bu iki yolun da Kuzey Amerika PSN için geçerli olduğunu belirtmek gerekiyor.
 
     Avrupa PSN'den bağlanan kullanıcılar için ne yazık ki teknik limitler nedeniyle beta daha geç başlayacak. Kesin bir tarih verilmezken Temmuz ayının başında Avrupalı oyuncular için davetiyelerin dağıtılacağı belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
flOw flower psn ps3 journey thatgamecompany beta
Bioshock: Infinite'te Üstün Platform Olmayacak Xbox Live'da Bu Yaz Çıkacak Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Journey
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız