Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HellRaisers, ESL Pro Lig Finalleri'ne Katılamayacak

 
     HellRaisers CS:GO takımı, Özgür "woxic" Eker'in vize sorunu nedeniyle Amerika'da düzenlenecek olan ESL Pro Lig Finalleri'nden çekilme kararı aldı. Özgür "woxic" Eker'in Amerika vize başvurusunun reddedilmesi üzerine HellRaisers takımı yedek oyuncu transfer etmeyeceklerini ve takımın turnuvadan çekildiği duyurdu.
 
     ESL Pro Lig Finalleri'ne HellRaisers yerine Heroic takımı katılacak. Turnuva 15-20 Mayıs tarihleri arasında Amerika Dallas'da gerçekleşecek.
 
Özgür "woxic" Eker'in Açıklaması
 

 
"Ne yazık ki vizem reddedildi ve takım arkadaşlarım yedek oyuncu aramak istemediler, bu sebepten EPL Dallas Lan Finalleri’ne katılmıyoruz. Heroic bizim yerine oynayacak. Dreamhack turnuvasında onların yerini aldık. Tüm destekçilerimden özür dilerim. Vize durumlarından nefret ediyorum. Üzgünüm!"
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Days Gone'ın İlk Bir Saati Yayınlandı Dövüş Oyunu Blade Strangers'ın Karakter Kadrosuna İki İsim Daha Katıldı: Shovel Knight ve Isaac

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız