Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'den Yeni Bir Ses Günlüğü

Sesler büyük zorluklarla yapılıyor!

      ArenaNet, son yazdıkları blog girişinde oyunun ses ile ilgili bütün ayrıntılarını verdi. Öyle ki günlükte yazılan yazılar fazlasıyla detaylı.
 
      James Boer şöyle diyor; "Guild Wars 2 'de öyle çok şey yapmak istedik ki bütün düşündüklerimizi yeniden düşünmemize değecek kadar. GW2'deki diyaloglar bildiğiniz gibi sadece yazıdan ibaret olmayacak, sesli diyaloglar fazlasıyla mevcut. Müzik içinse bir çok kişinin Jeremy Soule'nin hayranı olduğunuzu biliyoruz ve kesinlikle bu konuda merak edilecek bir şey yok çünkü Guild Wars'da duyduğunuz güzel müzikleri kesinlikle Guild Wars 2'de de hatta daha gelişmiş şekilde duyacaksınız.
 
       Guild Wars 2'de yaptığımız en önemli yeniliklerden biri tekrar eden müziklere nasıl bir çözüm bulacağımızı düşünürken aklımıza geldi. Müzik ne kadar güzel olursa olsun, eninde sonunda insanlar müziği kapatıp kendi müziklerini dinlemek istiyorlar.. Biz de bunu size oyun içinden yapma şansı sunacağız, öyle ki, GW2 müziklerini kendi müziklerinizle değiştirebileceksiniz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GW2 mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Peter Moore Terfi Etti Elsword'a Yeni Bir Dövüşçü Geliyor: Raven!

Dictattor

5.12.2013 20:32:28

0
Blade&Soul daha bir kapalı kutu. Hiç bilgi gelmiyor hakkında. Biraz bilgiye ihtiyaç var. Acayip merak ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız