Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Geliştiricisinin Yeni Bir IP Üzerinde Çalıştığı Bildiriliyor

 
 
God of War geliştiricisi olarak karşımıza çıkan SIE Santa Monica Studio’nun yepyeni bir IP üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Şu ana kadar God of War'un hikayesinin henüz bitmediğini biliyoruz. Ancak ekip şu anda serinin yeni oyunu üzerinde değil de başka bir proje üzerinde çalışıyor olabilir.
 
Seri dışında yeni bir oyun bizlere sunulabilir 
 
 
 
ResetEra kullanıcısı tarafından ortaya çıkan bilgilere göre Santa Monica Studio'da karakter yöneticisi olarak çalışan bir geliştiricinin LinkedIn sayfası, yepyeni bir IP üzerinde çalıştıklarını gösteriyor. Durum böyle olunca hayranlar God of War serisinin yeni oyunu yerine başka bir oyuna odaklandığını düşünebilir. Ancak stüdyo sadece yeni IP üzerinde değil de arka planda iki farklı oyunu geliştiriyor olabilir.
 
SIE Santa Monica'nın duyurulmamış yeni bir oyun üzerinde çalıştığı son yıllardaki çeşitli iş ilanlarıyla açıkça ortaya çıktı. Ortaya çıkan sızıntı ve söylentilerle beraber Cory Barlog'un yeni oyun üzerinde yönetmen olarak yer aldığı belirtiliyor.
 
Açığa çıkan bu bilgilerle beraber God of War serisine ne olacağı ilerleyen süreçte resmiyete kavuşacak. Diğer taraftan yeni proje hakkında da çeşitli detaylar elde edebileceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Xbox Yeni Mobil Mağazasının Testlerine Başladı Monster Hunter Wilds İçin Yeni Fragmanlar Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

7.8.2024 09:05:51

0
Bencede yenilik herzaman iyidir.Tecrübeleri var God of War gibi yeni bir seri yapabilirler.

BSC Misafiri

6.8.2024 10:45:11

0
Hahaha çok komik ya overrated oyuncu ya bak sen bu arkadaşa overrated gıda of War gibi oyun lazımmış başka oyunlar kesmiyormuş

BSC Misafiri

5.8.2024 17:02:17

0
e yeter yani artık. yeni birşey görmenin zamanı çoktan gelmişti. gow iyi tamam güzelde sıktı artık

BSC Misafiri

5.8.2024 16:24:01

0
Ne çıkarıyorsan bir an önce çıkar be Santa Monica.Ortalık ne idüğü belirsiz kendini 3A kalitesinde sanan sözde "Yeni IP" ler aldı başını gidiyor.Nitelikten ,kaliteden yoksun yapımlar.En yakın örneği Flintlock,faciaa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız