Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'ten Trevor'a Ait Yeni Bir Duvar Kağıdı


      Rockstar Games, Grand Theft Auto ile yine adından söz ettirecek gibi görünüyor. Özellikle oyunda üç karakterin olması gerçekten de ilginç olacak. Üstelik bu karakterlerin her biri bir diğerinden daha ilginç diyebiliriz.
 
      Rockstar Games'in resmi sitesinde bu ilginç karakterlerle ilgili duvar kağıtları da yayınlanıyor. Oyundaki belki de en çılgın karakter olan Trevor'a ait bir duvar kağıdı da bugün yayınlandı. İsterseniz bu duvar kağıdını Rockstar'ın resmi sitesinden buraya tıklayarak indirebilirsiniz. İsterseniz de aşağıda oyunun 1080p (1920x1080) kalitede duvar kağıdını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action rockstar ps3 xbox 360 GTA 5 trevor wallpaper
Star Wars: Battlefront 3'ün %99'u Tamamlanmıştı PlayStation All-Stars Battle Royale Yamalanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Joker64

2.12.2012 14:44:39

+1
Bu mantıkla "Nedir bu GTA manyaklığı?" diye sorgulamaya devam edersin ancak. GTA'yı takip etmeyen, oyunu FPS oyunu mantığıyla sırf hikaye akışı içinde oynayan, tonlarca ayrıntısından haberi olmayan, serideki bağlantılardan ve derin hikayeden habersiz kişiler için hiç önemli değil evet. Daha oyun duyurulmadan casting ajanslarını araştırıp oyunun kod adını ve karakterlerini bulup araştıran, oyun içinde uzaylı, koca ayak vs. gibi gariplikler arayan, epsilon program gibi oyunun derin hikayesinde var olan tarikatları araştıran, GTA'nın bu müthiş özellikleri ile eğlenen kişiler için 1 resim bile büyük bir haber niteliğinde. Bilmiyorum GTA 2 gibi, III, Vice City, San Andreas gibi bu seriyi efsane yapan oyunları zamanında hakkıyla oynadınmı ama bu oyunun efsane olması, deli gibi takip edilmesi, tek bir artwork çalışmasının bile haber olmasında etken geçmişte yaşadığı başarılar.

desiremusic

2.12.2012 14:04:56

0
Aman ne önemli oyun çıkmadan dövmelerini cartını curtunu görmek.

Joker64

2.12.2012 12:44:26

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Ortalığı sarsmasının nedeni tek resimi haber olarak yayınlamaları zaten.
Ortalığı sarsmasının nedeni adının "GTA" olması. Diğer hiçbir oyun bu kadar beklenilmiyor, GTA'nın Cod gibi Battlefield gibi Assassin's Creed serileri gibi her sene 3-5 değişiklik yaparak yeni sürümü çıkmıyor. Çıktığında yıllarca oynanacak efsane bir oyun yaratılıyor. DLC paketleri dahi (GTA IV: The Lost And Damned & GTA IV: The Ballad Of Gay Tony) yeni bir oyun çıkacak gibi büyük bir heyecanla bekleniyor zira yeni onlarca özellik ile birlikte geliyor. O yayınlanan tek resimden bile onlarca tespit yapılabiliyor. Sadece bu resimden yapılan tespitler: Bu sanatsal çalışmasında ise, kendisini kırsal bir alanda elindeki dürbünlü tüfeğiyle ATV motorunda görüyoruz. Oldukça psikopat, acımasız ve cesur bir tipe benziyor. Parmaklarındaki dövmede İngilizce bir küfür yazıyor. Boğazında ise "Cut here" (Buradan kesiniz) yazılı bir dövme mevcut. RUSH projesindeki kimliği: 47 yaşında. Esrar evangelisti. 30 yaşında içmeye başlamış, şimdiyse marihuananın fantastik özelliklerinin önde gelen savunucularından, beyaz ve garip bir karakter. Keskin Nişancı Tüfeği Tür: Tüfek Temel: Henüz bilinmiyor Menzil: 600 metre (en az) Kapasite: Henüz bilinmiyor Hasar: Çok Yüksek Meşhur dürbünlü tüfeklerden olan keskin nişancı tüfeğini, oyunun bir sanatsal çalışmasında görebiliyoruz. Quadbike (nam-ı diğer ATV motoru) ile dağ tepe gezmeyi özlemiş miydiniz? Öyleyse müjde! GTA: San Andreas ve Vice City Stories’teki dört tekerlekli arazi moturu Quad, GTA V’in sızan bir sanatsal bir çalışmasında gördüğümüz üzere geri dönüyor. Görüntüde gördüğümüz kadarıyla GTA V’teki modeli 2012 model Yamaha Raptor YFZ 450′ye benzemekte. Ufacık bir resim bile bizler için çok şey ifade ediyor, oyundaki birçok yeniliği görebilmemizi sağlıyor. GTA, diğer oyun serileriyle karşılaştırılmaması gereken efsane bir seri, hatta İngiltere müzesinde sanat eseri olarak sergileniyor. :)

BSC Misafiri

2.12.2012 08:23:56

0
Pek çok oyunun haberinde bu uygulamayı gördüm sayın misafir GTA'ya has bir şey değil bu.

Sycylian

1.12.2012 23:32:33

0
Oyunu trevorla bitireceğim ilk en aksiyonlu hikaye bu olacak galiba

speederly

1.12.2012 23:27:56

0
bende katılıyorum alttaki üyeye böyle boş yere haberler çıkartmak manasız bence resmi elle tutulur birşeyler çıkınca paylaşılsın yeterli , ortalık ekran görüntülerinden geçilmiyor zaten .

desiremusic

1.12.2012 16:28:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

GTA her oyuna benzemez, tek bir resmi bile ortalığı sarsmaya yetiyor. 2013ün oyunu olacak olan GTA 5 için bu kadar şey bile az bence. ayrıca GTA SA'nın daha iyi grafiklisi de ne demek? sadece iki oyun da aynı şehirde geçiyor diye bunu demek ne kadar doğru?
Ortalığı sarsmasının nedeni tek resimi haber olarak yayınlamaları zaten.

BSC Misafiri

1.12.2012 15:34:30

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras Yav arkadaş biliyorum bir ton eksi gelecek ama nedir bu GTA manyaklığı? Wallpaper'ı nı bile paylaşıyorsunuz. Diğer oyunlara böyle tek tek wallpaper paylaşma gibi bir şey yaptınız mı? GTA V iyi oyun olacak tamam anladık fakat çok abartıyorsunuz alt tarafı yeni bir GTA oyunu işte. GTA SA'nın daha iyi grafiklisi olacak okuduğum bilgilere göre, ki o grafiklerle birlikte oyun yine optimizasyon özürlüsü olacak peki bu abartma neden? GTA'ya ve Rockstar'a tanrı gibi bakmayı kesin artık. Editörlere bu lafım.
GTA her oyuna benzemez, tek bir resmi bile ortalığı sarsmaya yetiyor. 2013ün oyunu olacak olan GTA 5 için bu kadar şey bile az bence. ayrıca GTA SA'nın daha iyi grafiklisi de ne demek? sadece iki oyun da aynı şehirde geçiyor diye bunu demek ne kadar doğru?

BSC Misafiri

1.12.2012 10:50:09

+1
rockstar yaptığı bu resimlere bayılıyorum

desiremusic

1.12.2012 10:42:22

0
Yav arkadaş biliyorum bir ton eksi gelecek ama nedir bu GTA manyaklığı? Wallpaper'ı nı bile paylaşıyorsunuz. Diğer oyunlara böyle tek tek wallpaper paylaşma gibi bir şey yaptınız mı? GTA V iyi oyun olacak tamam anladık fakat çok abartıyorsunuz alt tarafı yeni bir GTA oyunu işte. GTA SA'nın daha iyi grafiklisi olacak okuduğum bilgilere göre, ki o grafiklerle birlikte oyun yine optimizasyon özürlüsü olacak peki bu abartma neden? GTA'ya ve Rockstar'a tanrı gibi bakmayı kesin artık. Editörlere bu lafım.

Masso

1.12.2012 09:22:05

0
Çok iyiymiş.Umarım önümüzdeki günlerde Franklin ve Michael'in arka planlarını görebiliriz. :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız