Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabına Yükseldi!

 
     ESL & Intel işbirliği ile Malta'da düzenlenen Counter-Strike 2 ligi ESL Pro Lig Sezon 20'de Eternal Fire, Playoff etabına yükselmeyi garantiledi.
 
     A grubunda yer alan Eternal Fire rakibi FlyQuest ile ilk karşılaşmasını 2-0'lık galibiyetle tamamladı. İkinci gün FaZe Clan'ı 2-0 mağlup eden Sangal Esports ile eşleşti.
 
     Türk derbisi olarak adlandırılan karşılaşma sonucunda Eternal Fire, Sangal Esports'u 2-0 mağlup ederek adını üst tur finaline yazdırmayı başardı. Eternal Fire'ın üst tur final rakibi ise Natus Vincere oldu.
 
     Böylelikle A grubunda Eternal Fire ve Natus Vincere adını Playoff etabına yazdırmayı garantiledi. Sangal Esports ise mağlubiyetin ardından alt tura düştü. Sangal Esports'un alt tur rakibi ise HEROIC oldu.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat 1'e Gelecek Sektor Karakterinden Oynanış Videosu Dragon Age: The Veilguard İçin 22 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız