Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Oyunların Duyurulacağı INDIE Live Expo için Tarih Verildi

 
 
Ryu's Office tarafından düzenlenecek olan INDIE Live Expo 2024 etkinliği için tarih verildi. Açıklanan detaylara göre canlı yayın etkinliği 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek ve INDIE Live Expo'nun 10'uncu etkinliği olarak karşımıza çıkacak. Bunun dışında etkinliğin logosu da değişmiş durumda.
 
Bağımsız oyun etkinliğine ücretsiz başvurular açık durumda 
 
 
 
INDIE Live Expo 2024, adından da anlaşılacağı üzere dünyanın dört bir yanındaki bağımsız geliştiricilerden yeni duyuruları içerecek. Bağımsız oyunların yer aldığı bu etkinlik dahilinde İngilizce, Japonca ve Çince olarak sunumlar yapılacak. Çok sayıda bağımsız projenin yeni içeriklerinin sergileneceği ve yeni güncellemelerin yer alacağı sunumda "INDIE Waves" bölümünün yanı sıra "Indie Studios Around the World" ile yeni bir oyun geliştirme sahnesine derinlemesine bir bakış atılacak.
 
Bağımsız geliştiriciler ve yayıncılar bu etkinliğe elbette dilediği şekilde başvurabilecek. Bu başvurular 11 Mart tarihine kadar açık olacak ve resmi web sitesinden ücretsiz bir şekilde en fazla bir oyun için başvuru yapabilecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu INDIE Live Expo 2024
SAND LAND Oynanış Fragmanı Yayınlandı Warframe Bugün iOS Cihazlara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız