Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu The Signal Duyuruldu

 
 
Montreal merkezli geliştirici Goose Byte, konsol ve PC için geliştirilen Unreal Engine 5 destekli açık dünya üçüncü şahıs hayatta kalma oyunu The Signal'i duyurdu. İlk olarak Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapmaya hazırlanan oyun bir yıl sonra konsol ve PC için tam sürüm olarak piyasaya sürülecek.
 
Hem tek hem de çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz hayatta kalma deneyimi
 
 
 
The Signal üç temel özellik üzerine inşa ediliyor. Bu özellikler arasında keşif, craft ve hayatta kalma unsurları yer alıyor. Oyunu hem tek hem de çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz. Oyunun ayrıca kendine has kaynak toplama ve zanaatkarlık mekaniği bulunuyor. 
 
Goose Byte'ın kurucusu ve CEO'su Theodor Diea oyun hakkında şunları aktarıyor: "The Signal için inşa ettiğimiz dünya için gerçekten heyecanlıyız. Oyuncuları büyük bir yolculuğa çıkarmak istiyoruz: Bu keşfedilmemiş gezegene adım attığınız oyunda güzel olduğu kadar gizemli ortamlarla da karşılaşacaksınız. Bu gezegende ortaya çıkarılacak çok sayıda gizem bulunuyor."
 
Oyunda 1-16 oyuncu desteği yer alıyor 
 
 
 
Sırlar ve tehlikelerle dolu oyunda keşfedilmemiş bir yabancı gezegene adım atıyor ve bilinmeyene doğru maceraya çıkıyorsunuz. Etraftan sürekli olarak kaynak toplayacağınız yapım içerisinde bir şeyler üretmek için için yaratıcılığınızı konuşturuyor ve hayatta kalmak için uğraşıyorsunuz. 1 ila 16 oyunculu desteği içeren oyun içerisinde diğer oyuncularla iş birliği yapabiliyorsunuz.
 
Duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Signal
Burger King ve PUBG MOBILE’dan Uçuran İş Birliği! Call of Duty: Modern Warfare III için İlk Fragman Yayınlandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu

mahsur kalan adam

20.8.2023 15:42:30

0
Satisfactory icarus karışımı olmuş İlk gördüğümde film sandım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız