PlayStation 4'te Korsan Oyun Dönemi Başladı

Gazali Çetinkaya

 
   Geride bıraktığımız nesillerde tüm PlayStation konsolları kırılarak korsan oyun oynandı ve PlayStation 4'te de bunun ilk güçlü adımları atılarak korsan oyun dönemi yavaştan başladı.
 
   Playstationlifestyle.net'in haberine göre, Knights of the Fallen adlı grup şu anda PlayStation 4'te korsan oyun oynamayı bir şekilde mümkün kılıyor. Ancak PlayStation 4'te korsan oyun oynayabilmek için Ağustos 2014 tarihinde yayınlanan PlayStation 4 sistem yazılım güncellemesi 1.76'nın kurulu olması gerekiyor. Eğer 1.76'ya sahip olsanız bile sadece eski oyunları oynayabiliyorsunuz çünkü yeni oyunları oynamak için daha yeni bir sistem yazılım güncellemesi gerekiyor ve tabii ki hesabınızdan online olarak bağlanamıyorsunuz.
 
   PlayStation 4'te şu anda korsan olarak oynanabilir oyunlar ise Grand Theft Auto V (90,500MB), Far Cry 4 (54,500MB) ve Assassin’s Creed IV: Black Flag (84,250MB). Görüldüğü üzere dosya boyutları da oldukça yüksek.
 
   Sony Interactive Entertainment'ın bu duruma nasıl tepki vereceği ve eğer yeni sistem yazılımı güncellemelerine kadar ulaşırsa nasıl önlem alacağı büyük merak konusu.