Tutuklanırsa Bildiği Herşeyi Açıklayacak!

Talha Aynacı

 
   Durango yapımcı kitiyle ilgili pek çok bilgiyi internete sızdıran Superdae kod adlı gerçek adıyla Dylan isimli Avustralya vatandaşı, Gizmodo isimli siteye yaptığı açıklamada uzun süren araştırmaların ardından kimliğinin tespit edildiğini ve şayet tutuklanırsa bildiği herşeyi internete sızdıracağını açıkladı.
 
   Superdae tutuklanma olasılığına karşılık bir düzenek hazırlamış ve şayet belirlediği zamanda FTP sunucusuna bağlanmazsa Twitter hesabı üzerinden otomatik olarak tüm sunucu bilgileri takipçilerine sunulacak.
 
   Peki bu gizli sunucuda hangi bilgiler var?  Görünüşe göre PS4, Xbox One ve Wii U yapımcı yazılım kitleri, Company of Heroes 2 ve WW 14 gibi henüz çıkmamış olan oyunların eski kodları, Unreal Engine 4 ve UE4 projeleri Fortnite, Kilo, Lima ve Orion isimli oyun/veya proje isimli oyunların dosyaları bu gizli sunucuda yer alıyor.
 
   Superdae Orbis (PS4) ve Durango (Xbox One) yapımcı dökümanlarını çok önceden basına sızdırmış ve bunların pek çoğu doğru çıkmıştı. Uzun araştırmaların ardından izi bulunan Superdae'ye göre ortada kanuna aykırı bir durum yok. Çünkü herhangi bir şekilde kodları paylaşım sitelerine vermiş değil.
 
Superdae'nin Twitter hesabı: https://twitter.com/superDaE