Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

STALKER 2 İçin 36 Dakikalık Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını GSC Game World ekibinin üstlendiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için yepyeni bir video yayınlandı. 36 dakikalık video, geliştirici ekibin oyuna derinlemesine bir bakışını sunuyor.
 
STALKER 2 için yeni içerikler ortaya çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Oyuncular tarafından uzun süredir beklenen serinin devam oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ölümcül anomalilerin yer aldığı ve savaşan grupların bölgeye hakim olmaya çalıştığı yapımda hayatta kalma mücadelesine adım atmaya hazırlanıyor ve büyük patlamanın ardından buraların nasıl değiştiğini gözlemleyebiliyoruz.
 
Çernobil’in kalbine doğru ilerlemeye çalışabileceğimiz ve gerçeği bulma arayışında büyük bir mücadele sergileyebileceğimiz yapımda düşman grupların haricinde tuhaf yaratıkların ve canavarların olduğunu söyleyebiliyor ve geniş silah kütüphanesiyle beraber kendimizi savunmaya hazırlayabiliyoruz.
 
İlgi çekici ortamları, manzaraları ve çok daha fazlasını sunmayı hedefleyen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için 20 Kasım'da çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass kütüphanesinde de yer alacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Fallout London Mod Geliştiricileri Bağımsız Bir Stüdyo Kuruyor Krafton, Dünyaca Ünlü Japon Oyun Geliştirme Stüdyosu Tango Gameworks'ü Bünyesine Kattı!

BSC Misafiri

13.8.2024 15:21:37

0
Bir bu birde Bloodlines 2'deki kadar ertelenme hiç bir oyuna görmedim duymadım. Aman diyeyim yarım yamalak haldeyken çıkarmayın şunu. 5-6 ay daha erteleyinde en azından beta sürüm gibi olmadan az biraz oynanır halde çıksın oyun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız